NDéčko: Líbí se mi, jak si mazdu užíváš. Tak to má být! Stabilizace je můj anděl strážný, neradno ho plašit vypínáním. Převodovce znatelně pomohla nová GL4 kapalina. Ale někdy cítím, jakoby o něco drhla. Není to 100% hladký chod. Nemám holt srovnání, mixkou jsem jel zatím jen tou svou. Motor je naštěstí o.k., ale jak mám těžkou nohu z nafťáků, tak mi nějak nejde správně dávkovat ten hyperaktivní plyn. Když se rozjíždím za někým v normálním autě, tak jakoby plyn poklepávám a nechám prokluzovat spojku, než se všichni rozjedem na rychlost, aby měl motor zdravé otáčky. Ještě horší je takto se v řadě rozjíždět do kopce. Ideální stav je, když je volno, můžu hňápnout na plyn a pak jen spojkou hlídat, aby se kola vzadu neprotáčela.
Hroche: Někde jsem četl, že teplota černé kůže na slunku má až 100 celzínů! Řeším to natáhnutím střechy ale bez zacvaknutí, ať je tam škvíra (když se motám někde kolem auta). Pak ji zahodím, počkám 5 vteřin, až horká masa odlevituje, rychle naskočím a jedu. Jé, už aby tyto starosti byly!
Přemýšlel jsem, že bych sebou vozil v kufru reflexní magnetický pásek (asi metr dlouhý) který bych ve měste "přilepil" zepředu na rám nad čelní sklo. Když ani to nepomůže, tak pak už snad jen maják a sirénu...
Renee: NAčko by měla mít každá rodina, to by 100pro vypukl světový mír