Ahoj kaderníci.
Aj keď roadster ešte nevlastním, rozhodol som sa svoj prvý post napísať do tejto sekcie, aby bol príbeh kompletný, dúfam, že to nevadí.
Je to už nejaká doba od kedy som prišiel na to, že k životu potrebujem auto s poháňanou zadnou nápravou.
Nie je to o driftoch, ide mi skôr o ovládanie auta na limite. Mám rád malé ľahké a komunikatívne autá s krátkymi prevodovkami a uprednostňujem 90te roky.
Miaty sa mi nikdy zvlášť nepáčili, na chuť som im prišiel až pred pár rokmi, a ukázalo sa, že je to pre mňa jediná rozumná voľba. Od tohto momentu vytrvalo sledujem inzeráty, fórum, videá a prakticky všetko, čo má s Miatou niečo spoločné. Prešiel som si niekoľkými fázami, ako "super, kúpim NA-čko za pár korún", "tolko hrdze mi za to nestojí", no nakoniec som prišiel na známu pravdu - miata is always the answer, nemá zmysel brániť sa tomu
.
Momentálne intenzívne pracujem na tom, aby som pod tieto žvásty mohl napísať, že sa mi konečne podarilo nájsť to pravé NAčko.
Hľadám zdravé neošetrované biele NA8 s pôvodným lakom do 100 000 českých peňazí.
No a teraz vážne
Zháňam čo najzdravší kúsok, ale som realista. Jediná podmienka je, aby to nebola mrdka dovezená nejakým prasákom ktorý si dal tú námahu a celý podvozok nastriekal bodyčkom a do inzerátu napísal bez koroze. Uprednostňujem kúsky, u ktorých je vidieť ako na tom v skutočnosti sú. Čo sa ceny týka, mám nejakú predstavu, ale nejde to takto zovšeobecňovať, záleží od konkrétneho auta. Potešia bilsteiny, torsen, rollbar, hardtop a podobné chuťovky. Prihlasovať budem v CZ. Uvítam všetky zaujímavé ponuky. Najviac by ma potešilo klubové auto so známou históriou
. Aké mám s roadsterom plány prezradím, keď budem jeho šťastným majiteľom.
Kým sa oficiálne začlením do komunity, môžete ma na moravskoslezských cestách vídať v tejto nevšednej červenej krabici.