dopr píše:Tak to respekt, ze jsi se s nimi vydal i tam
Zkus kouknout na Federal ST-1. Mam je prave na okruhy a byl jsem s nimi zatim docela spokojeny. Cena je velmi lakava, a to i v 17" rozmeru (ja mam na okruh 16").
cafe-racer píše:dopr píše:Tak to respekt, ze jsi se s nimi vydal i tam
Zkus kouknout na Federal ST-1. Mam je prave na okruhy a byl jsem s nimi zatim docela spokojeny. Cena je velmi lakava, a to i v 17" rozmeru (ja mam na okruh 16").
No teda, díky za tip ! S cenovkou 1.500 Kč/ks nneí co řešit.
TeeJay píše:Je to víceméně semislick co funguje a drží o něco hůře a méně než jiné semislicky, ale jinak se všemi výhodami i nevýhodami semislicků. Rozhodně je blíž k okruhovým semislickům než ke sportovním ale stále civilním pneu jako je RE002. Ono se stačí podívat na vzorek a treadwear - 200.
Já teď koupil AD08R (taky treadwear 200) za necelých 8 a jsem rád a to jsem je neobul. Počítám ale s tím, že za rok nebo dva budu kupovat gumy znovu. Pokud ale nehledáš semislick, tak taková guma pro tebe není. Koukni třeba na Yokohama S.Drive, mohl bys s nimi být happy - držet budou obstojně, vydrží 2x déle, ale už to není eco guma za 1000 Kč.
Used on the front of my turbo mx5 drift car that i also daily drive,on the road they were pretty good with good feed back, not so good in the wet but were bought as summer tyres and they were good enough in the wet to not cause a issue with normal driveing, once on track i was very impressed with the turn in response grip and feed back, they did wear quicker than i exspected but for the grip they offered and the even wear rate i was very impressed, once i was finished with them i tried other tyres and i will be going back to these in the summer!
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků