Nahodím lehkou jarní aktualizaci.
Na úvod sezóny proběhl excelentní dvoudenní výlet na Šumavu, skvělá parta, skvělé silnice a samozřejmě super japonské roadstery v doprovodu Boxtera a Alfy Spider. Start jak má být. Sparco se osvědčilo, neboť se již nemusím krčit před nápory větru na moji bujnou kštici a i po celodenním sezení v autě jsem byl schopen pohybu.
Škoda, že to nevyšlo časově lépe, cca týden poté dorazil očekávaný balíček z UK, děkuji Muzzymu za vyřízení a následnou montáž
Když už nový podvozek, tak to chtělo i řádně otestovat. Objevila se možnost prvně vyzkoušet auto na autodromu. Měl jsem trochu vítr, jestli to hned nerozmáznu, neboť se nepovažuju za Vatanena. A po té, co mě Marinek svezl na "poznávací kolečko", jsem chtěl potichu odcouvat domů. Vzhledem k počtu účastníků se nebylo kam schovat, takže jsem trať okusil a hned se vše obrátilo. Svezl jsem se nádherně, pneumatiky pískali, brzdy smrděli něco mi kouřilo z motoru - naštěstí to nehořelo a ošahal jsem si auto tak, jak bych si na silnici nedovolil. Nelituji prolitého benzinu a snad se letos povede ještě párkrát vyrazit mimo silnice.
Dnes ještě dorazily nové excentry od Horcheho, čeká mě nahození nových pneu s naprosto zásadním tuningovým vylepšením a poté nahodit geometrii s rozumnějším setupem, momentálně je to jedna velká nedotáčivá hříčka.
V poličce čeká ještě samodomo re-route kit od kamaráda a když pánbůh dá, nebránil bych se hliníkovému chladiči, protože je zbytečné, dělat věci jen napůl