Destructor píše:René
Renee píše:Destructor píše:René
Koupil jsem metr semiše tady https://www.dumlatek.cz/cs/searches/?q=semi%C5%A1 - šířka je myslím 150cm takže mi to stačilo na obě strany a ještě zbylo na nějaké prkotiny (jednu z těch variant za 219 korun, ale moji barvu už nemají)
Na poutko jsem ve stejném eshopu koupil polypropylénový popruh, což je normální popruh jako máš třeba na batohu a tak. Ustřihneš si kolik potřebuješ, zatavíš konce ať se to nepáře, vyrazíš dírku a osadíš plachtovým okem, do tvojeho nového krásného panelu si vyvrtneš díru na šroub v místě kde bylo chycený madlo a stejným šroubem přiděláš. Já použil dva šrouby takže mám akorát takové látkové madlo, nebo si z toho popruhu uděláš smyčku a chytneš oba konce jedním šroubem... Si poradíš.
Spíš mě zajímá, co je za výtvor ta vrchní část tapecu? Detailnější fotky, Z čeho jsi to vyrobil?
vhml píše:A má smysl dávat na NB to sání z VVT? Četl jsem o tom skoro zázraky, ale v drtivé většině případů se jednalo o turbo motor.
Destructor píše:Ta horní část je uříznutá origo výplň z NB dveří, koupil jsem náhradní a ty fiknul na pásové pile.
Renee píše:Destructor píše:Ta horní část je uříznutá origo výplň z NB dveří, koupil jsem náhradní a ty fiknul na pásové pile.
Ti to musím někdy omrknout, protože si nedovedu představit jak to máš spojený s tím plochým dolním dílem
Sehnat horní kus NAčkového tapecu je docela komplikovaná záležitost, z NBčka by to jít mohlo, takže by se tím dalo vytvořit na trhu okno pro custom tapecy na všechny NA/NB
Tommy014 píše:To vypadá peckově ..odkud to máš?:-D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 159 návštevníků