Každá sranda něco stojí...
Vyrazil jsem si se ségrou na dovču do Rakouských Alp. Trochu nám nepřálo počasí takže za střídavého jasna, mžení a totální bílé tmy jsme vyjeli na Grossglockner. Projeli jsme pár Alpských jezer a usoudili, že příval studené fronty v Rakousku nemá smysl absolvovat a bude lepší se vrátit domů.
Bohužel večer při návratu po dálnici do stanoviště jsme dostali aquaplaning, při kterém jsme se vyhli ostatním účastníkům provozu, ovšem rána o svodidla se nám nevyhla.
Tím se z dovolené stala noční můra, auto jsem rovnou postavil na dílnu a veškeré práce na ostatních projektech zastavil. Původně jsem myslel, že původní tvar vytahám a lem nahradím repaplechem...
Mýlil jsem se, vytahal jsem vnitřní lem, opravil jeho hranu, stejně tak opravil i vnitřní práh. Auto mělo lemy ,,načaté,, ale měly přijít na řadu nejdříve za dva roky.
Naštěstí se podařilo sehnat celou zadní bočnici, která padla jako ulitá, musím říct, že originální díl je originální díl. Druhou stranu jsem opravil pouze lem repaplechem a to je proti origu křivé bahno z papíru...
Po neděli jedeme lakovat, tak snad se povede....