Je mozne namontovat predne/zadne brzdove celuste/papuce z NBFL sportive na NB bez nutnosti pouzitia redukcii, aj potom objednat kotuce a platnicky s vacsim priemerom tiez z NBFL a nahodit to na NB ? Viem ze NBFL pouziva aj iny brzdovy posilovac, ale to by som zatial neriesil.
16 ND ceramic, recaro, bilstein 99 NB 1.8 vvt BP-Z3 turbo, 240hp, VICS, 6speed, 3.6 lsd, ME221, bosch EV14, Koni, brake swap ex 00 NB 1.8 coldside mp62, 210hp, MS2 MSlabs ex 90 NA 1.6 116hp
jde to .. jen to chce mít kompletní brzdy i s držáky třmenů.. bohužel ten brzdový posilovač dělá hodně
těhlice u NA, NB a NBfl jsou téměř identické
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux píše:jde to .. jen to chce mít kompletní brzdy i s držáky třmenů.. bohužel ten brzdový posilovač dělá hodně
těhlice u NA, NB a NBfl jsou téměř identické
Myslis ze je potrebne menit aj posilovac nielen hlavny brzdovy valec? Na uk/us forach som pozeral, ze rozdiel je v hlavnom brzdovom valci (NB ma 7/8, NBFL 15/16). O vymene posilovaca som info nenasiel.
16 ND ceramic, recaro, bilstein 99 NB 1.8 vvt BP-Z3 turbo, 240hp, VICS, 6speed, 3.6 lsd, ME221, bosch EV14, Koni, brake swap ex 00 NB 1.8 coldside mp62, 210hp, MS2 MSlabs ex 90 NA 1.6 116hp
Zkusim to tu ozivit, co znamena u toho posilovace "hodne"? Jaky je tam rozdil - jen brzdovy valec nebo posilovac nebo komplet? Budu rad za vsechny podnety
Válec samotný toho asi o moc více neudělá, ale ten posilovač by měl být silnější na NBFL a to znatelně (zkus projít ENG fóra). Já jsem např po kompletním seřízení brzd spokojený i s NB, NBFL mi přijde už dosti přeposilované a špatně se mi dávali meziplyny na brzdách (ale asi bych si taky zvykl).
Tady je dobré zmínit, že posilovač pro 255 mm brzdy a 270mm se liší, i na NBfl. Nicméně problém s meziplyny nemám, je to jen o tom, na co jsi zvyklej. A pak do Mazdy přesedat z řádně přeposilovaného auta a ono tě to rychle přejde každopádně základ je dobře odvzdušnit celé brzdy včetně ABS.
Když to tak čtu, tak mi přijde že ten swap je to dost sra.í s pochybným výsledkem. Mám malý brzdy na NB a na okresce jsou k neutahání a ani na okruhu není problém s účinností. Když jsem koukal po netu, tak jako nejlepší poměr cena/výkon mi přišlo vyřešit chlazení a k tomu rozumný desky.