McLenin píše:Nádherná kolega! Keď sa budeš chystať na sever daj vedieť dopredu, skočíme na nealko pifko.
Btw, tie kolesá mrte chcem hahaha
No, ten typ kolies som chcel asi od momentu co u mna Mazda zaparkovala. Videl som zopar foto NA-ciek s tymto typom a vedel som ze tam raz musia ist. Chcel som take ake sa na ´92 Miaty original davali, ale pruser bol ze zohnat 14" BBSky v tomto dizajne s roztecou 4x100 bolo prakticky nemozne. A ked uz som na nejake narazil, tak boli v USA a s nehoraznou cenou. Pokukoval som aj po replikach ale s tym som sa nejak nevedel stotoznit. A potom, len tak som si preklikaval bazos a vypadli na mna tieto kusky s velmi zaujimavou cenou. Tak som to riskol a zobral ich. Vizualne vyzerali super, ale nevedel som co ma caka pri obuvani pneu a vyvazeni. Mal som stastie, disky su rovne, neposkodene. Podla kodu na vnutornej strane som sa dopracoval k informacii ze je to model z roku 1992, co je pecka, kedze v tom roku je vyrobena aj moja Mazda. BBS ich sice vyrabalo pre VW, takze to nie je uplne ten model co sa daval na MX-5ky, ale nevadi