Jirka píše:Sezona 2018 je za námi, a protože to tady beru jako svůj malý deníček, který si tu a tam rád projdu, drobná rekapitulace:
1) stavba domu
2) dítě
3) stavba domu...
vidíte tam někde Mazdu? Nevidíte. Ani já jsem ji neviděl. Letos najeto snad 3000 km. V květnu, kdy byl červ ještě inside, jsme si dali výlet do českosaského švajcu. Do Prahee jsme jeli zásadně mimo okresky, pak jsme prodrandili sever Čech. V českosas se k nám přidala naše milovaná BRZ posádka. Zhlédli jsme zatím stojící bránu, navštívili Drážďany a Konigstein. Cestou zpět jsme opět pohrdli dálnicí a jali se tudy nekudy cestou necestou, kde nás zaujala ta hnědá cedule "Ležáky". Zajeli jsme, viděli - silné místo, doporučujeme za návštěvu. Zato Zelená hora, kam jsme jeli primárně, nás naopak zklamala.
No a pak až říjnový výlet na Červenohorské sedlo s Tominem a Adamem BRZ, cestou zpět +Greenman. Jel jsem sám a tááák jsem si to užil! Krásné silniční násilí v mezích dobrých mravů! S konfigurací kšiltovka + kapuce se opět snížila teplotní tolerance na +- nulu. Krasavica už spí a těší se na novou garáž. Snad již na jaře...
Tomin píše:Ahoj staviteli + ploditeli + krasavicomajiteli, v jedné osobě! A ruku na srdce - že i kvůli takovýmhle pártisícovkám najetých km se tuze moc vyplatí MX-5 míti. Vem si třeba jen deset minut, které předcházely té fotce. Celou letošní týdenní dovču u móřa bych zfleku oželel kvůli TAKOVÝMTO 10minutám! A že máme nakonec to i tohle? Luckyboys.
Tak vy jste byli v Sasku? Tak to jste jako správní silniční pachatelé neminuli totok, že? Kyffhäuser https://mapy.cz/s/3g9zU
KarolKo píše:Jirka píše:Sezona 2018 je za námi, a protože to tady beru jako svůj malý deníček, který si tu a tam rád projdu, drobná rekapitulace:
1) stavba domu
2) dítě
3) stavba domu...
vidíte tam někde Mazdu? Nevidíte. Ani já jsem ji neviděl. Letos najeto snad 3000 km. V květnu, kdy byl červ ještě inside, jsme si dali výlet do českosaského švajcu. Do Prahee jsme jeli zásadně mimo okresky, pak jsme prodrandili sever Čech. V českosas se k nám přidala naše milovaná BRZ posádka. Zhlédli jsme zatím stojící bránu, navštívili Drážďany a Konigstein. Cestou zpět jsme opět pohrdli dálnicí a jali se tudy nekudy cestou necestou, kde nás zaujala ta hnědá cedule "Ležáky". Zajeli jsme, viděli - silné místo, doporučujeme za návštěvu. Zato Zelená hora, kam jsme jeli primárně, nás naopak zklamala.
No a pak až říjnový výlet na Červenohorské sedlo s Tominem a Adamem BRZ, cestou zpět +Greenman. Jel jsem sám a tááák jsem si to užil! Krásné silniční násilí v mezích dobrých mravů! S konfigurací kšiltovka + kapuce se opět snížila teplotní tolerance na +- nulu. Krasavica už spí a těší se na novou garáž. Snad již na jaře...
Jirko, máš tam závažnou, katastrofální a neodpustitelnou chybu - ten výlet na Červenohorské sedlo nebyl v říjnu, ale 4. listopadu
Jirka píše:I prd velebnosti, zimní spánek se zatím nekoná. Ty zimní pneu na ocelácích mají takřka 100% vzorek a to mne dráždí. Nesněží, sucho, nesolí se, značky v depozitu nejsou, tak proč si neudělat radost i nyní. Protočit kolečka, dobít baterku, uvolnit gumová těsnění... jojo i topless se dá jezdit, byť spíš jen ve vsích pro pobavení okolojdoucích
Jen se mi přihodila nepěkný, ošklivá věc: z rádia Bose na 6 CD mi nejdou vysunout CD. Já to nikdy nepoužil, ale rodiče si na výlet chtěli dát svoji muziku a CD tam zůstalo. Při pokusu o vyjmutí píše Check CD, co jsem našel, tak se asi polámalo jedno plastové kolečko. No nic, aspoń je přes zimu o zábavu postaráno... nesetkal se s tím také někdo?
Jirka píše: Nicméně koukám na video, myslím, že v 1:03 si panáček možná trošku zahnědil první vrstvu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 147 návštevníků