janota píše:Mám pocit, že to jsou protektory ze závodních pneu, ne? Měl jsem je jednou na bmw a extrémní hlučnost a nejde to úplně vyvážit, vykašlal jsem se na to... Ale dával jsem tam už jeté pneu, nevím jak nové. Ale nemyslím si, že za to pár ušetřených stovek stojí
dopr píše:janota píše:Mám pocit, že to jsou protektory ze závodních pneu, ne? Měl jsem je jednou na bmw a extrémní hlučnost a nejde to úplně vyvážit, vykašlal jsem se na to... Ale dával jsem tam už jeté pneu, nevím jak nové. Ale nemyslím si, že za to pár ušetřených stovek stojí
Diky za postreh! Usetrenymi par stovkami myslis oproti jakym pneumatikam? V rozmeru 205/45 R17 jsem moc moznosti nenasel...
Cores píše:R888 zrovna na nase auta moc vhodny nejsou. Tezko je udrzis zahraty. Na jsou trackdays ok.
Ns-2R pry zase oproti ad08r vic klouzou. Obcas taky hledam neco na novou sezonu a vzdy skoncim u AD08RS.
Trochu vaham jestli neprubnout Pilot sporty 4,ale yoko jsou po zahrati presne co ocekavam.
Cores píše:R888 zrovna na nase auta moc vhodny nejsou. Tezko je udrzis zahraty. Na jsou trackdays ok.
Ns-2R pry zase oproti ad08r vic klouzou. Obcas taky hledam neco na novou sezonu a vzdy skoncim u AD08RS.
Trochu vaham jestli neprubnout Pilot sporty 4,ale yoko jsou po zahrati presne co ocekavam.
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků