Vyhozený kačky Winie...Dáš min.350-400 za svíčku cca...Za to máš čtyři, který budou fungovat stejně, prostě nic nepoznáš nějak, měl jsem je na CTRu. To bych si radši dal třeba KN vložku do airboxu...Nebo koupil kvalitní olej do zásoby.
Jinak Borgi nemáš vůbec pravdu. Co vím, tak z USA stejně krabka vyjde přes litr plus poštovný, objednává je Dany na CTR stále(Densa tedy, ale ty NGK nebudou levnější, jak je to tahle jakost.třída stojí prostě min.350kč svíce a ještě, když to dobře koupíš). Jinak dokonce mám řadu školení z minulosti včetně NGK, pochybuju, že by nějak měnili politiku obchodní..To je sice pěkný říct, že jsou tu překupníci a mnohdy je to pravda, že na něčem je dost jako...Ale já mám možnost objednávat si autodíly komplet, takže vidím nákupky...A prostě takovej rabat na tomhle druhu zboží není...Jestliže krabku Iridiových svíček u nás koupíš okolo 2tisíc v maloobchodě...Věz, že je na tom celkem max.500kč marže...Tzn.dostaneš se v nákupu na cca.350-400kč za svíčku, níže ne prostě...
...Kolik je tam tedy objednáváš? Pošli odkaz...............
Pochybuju, že by v Americe měli výraznějc levnější nákup na tomhle druhu zboží...U tohodle ne. Max.tak 250kč můžou mít nákup, ale ani tomu nevěřím...Takže tě stejně vyjde s jejich rabatem a poštovným...350-400kč minimálně!....Takže jako tady, když máš možnost to lépe koupit.
Namátkou dávám třeba, co chce jeden eshop v Anglii za Densa Iridium na Sporta...Tzn. Vycházej cca.1600kč, plus ještě poštovný...
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 41&appid=2Jinak ten samý problém bývá o olejů, tam se taky nedá mnohdy dát nějaká citelná sleva, jako třeba u spojek, brzd, setrváků, řízení, ložisek, dílů podvozků.. ramena, siláče, nebo tlumiče, pružiny apod.apod...Kort u kvalitních značek olejů jako je Castrol, Mobil 1...Tam mám slevu na krabici 4l... 300-400kila a jsem rád.
Nejlevněji mají oleje překupníci co si je vozej z ciziny odněkud, nevím odkud a je mi to jedno..Mnohdy nákupka tady přes Elit, nebo IC vyjde stejně...jako jejich cena, za kterou to prodávaj na netu už se svou marží:-D...Takže oleje normálně objednávám na internetu

.. Naneštestí...je to jen u olejů....Je to takový specifikum.
Můžu mít levně hodně Mogul třeba...litr polosyntetiky kvalitní do stovky...Jenže já jsem na tohle úchyl a vyloženě jsem vždy dával a budu Castrol, i Mobil 1 je super. Shell taky super aditiva v tom, kvalitní hodně, ale zas má debil...drahou obchodní politiku...Dokonce jsem to tehdá na jednom školení obchodnímu řediteli Shell pro ČR řekl..Že v tom je asi zakopanej pes...proč nemaj pořád velký prodeje... ale prostě jsou sami proti sobě no a oleje zbytečně předražený.