jarka píše:Po dlouhý době proběhl jeden velký upgrade - no spíš oprava. Od m8rinka jsem koupil funkční motor a pak proběhla akce kulový blesk a během chvilky kluci starý motor vysápli a instalovali funkční a miata se zas vrátila do garáže a teď už je ready na jaro . Velký dík m8rinkovi, super přístup.
Jediný upgrade, který proběhl v rámci výměny byla instalace tvrdých silentbloků motoru od m8rinka, tak jsem zvědavej jak bude řadička pochodovat - dřív na jedničku docela tancovala. Původní motor (54kkm!!!) asi půjde výhledově na repas a pak bude v záloze - halt budu mít v garáži druhou půlku miaty kdyby něco . Pravděpodobný důvod přidření asi bude v kombinaci dobrých desek (DTC-30) a odlévání oleje při brždění - no prostě jsem idiot, tohle mě nenapadlo. A samo tomu asi taky nepomohlo moje odřazování s meziplynem na plných brzdách (takže do vysokých otáček). To jen kdyby někdo zvažoval, tak je asi dobrý v miatě vyřešit nějaký přepážky ve vaně a nějakou normální indikaci poklesu tlaku oleje a né ten debilní rádoby tlakoměr, který je prostě na pí.u.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 265 návštevníků