Tak jsem pokročil o krok dál. Sice mě to stálo nějaký to laborování, ale po online spolupráci s Ferniem motor naskočil a běží! Ještě jednou díky moc za rady.
Ale zarazil jsem se hned o krok dál. Bohužel mi nepasuje palubková elektroinstalace z 1.6 na tu novou z 1.8. Dva ze tří konektorů sedí, ale bohužel mají jiný pinout, takže to nefunguje.
Začal jsem s tím laborovat, ale zatím jsem dosáhl tak maximálně toho, že si vždy vypálím pojistku od budíků.....
Bohužel ani schémata nepomáhají, protože já v té motorové elektrice mám jeden bílý drát a ten prostě v žádném ze schémat není
Poptal jsem pár lidí co projedou sklady a mrknou jestli náhodou tu palubkovou elektroinstalaci nemají, ale moc tomu nevěřím
Vypadá to, že jsem pěkně v pasti a moc možností kudy z ní ven nemám. Dokonce už si i hraju s myšlenkou, že udělám kompletně vlastní budíky
Takže kdyby jste někdo s 1,8 okolo roku 94/95 měl stejné konektory od hlavní elektroinstalace a byl od té lásky a nafotil mi pinout té pod palubkou, tak bych mu byl navždy vděčný. Nebo aspoň OE číslo toho svazku pod palubkou.
Je tam jednoduchý přístup, jen když se sundá ten plech pod volantem.