HansB píše:Ahoj Kubo.
Pořídil jsi fakt fešandu a podle toho co píšeš tak jsi měl megaštěstí. Dobré historky z toho STK
Taky slýchávám různé hlášky typu : Čím menší auto, tím větší řidič (194cm) atd.
Tak ať ti přináší jen radost a přeji mnoho šťastných kilometrů.
Ještě dotaz: Ten spací zimní futrálek jsi sehnal odkud a na kolik to zhruba vyšlo? Já na zimu pikatec-uju, ošetřím plasty, kůži, přefoukám gumy (pak po měsíci hýbu autem, aby nebyly z gum šišouni) atd. a pak schovávám pod netkanou textilii aby se na ní v garáži neprášilo, ale tohle je víc cool.
Zdravím Hansi.
Díky! Byť jsem měl možnost rozpočtu, který by pokryl i jeté NDčko, cíleně jsem šel opět do NCčka (viz. foto - moje "bejvalka", která teď dělá radost na důchod taťkovi a mamce.. takže zůstala "v rodině"). Chtěl jsem pevnou střechu, ale ne targu, jak má NDčko.. Co do vnitřního prostoru, velikosti a přístupu do kufru a pohodlí na dlouhé trasy, zdá se mi NC nejlepší řešení (ale to může být jen můj subjektivní pocit). Chtěl jsem kousek, který by byl poslední možnou variantou před spuštěním výroby ND. No a NC-FL2 v edici Sendo pro německý trh jasně rozhodla!! Jsem rád, že mi vyšla ta titanová!!
Dobře vím, že to byla sakra obrovská klika s tímhle kouskem, vyplatilo se čekat a vyhlížet.. Měl jsem v Německu ještě záložní "plán", kdyby tahle kráska nevyšla.. Nedaleko od Bonnu, taky Sendo, taky dvoulitr, ale v černé, a daaaaaaaaleko vyšší nájezd - celých 44tis.!!!!!
Kamarád-mechanik, co se mnou jel s vlekem, jen nevěřícně kroutil hlavou a mlčky obcházel, a pak fotil pro kamarády-mechaniky, že ojetinu v takovémto stavu ještě neviděl.. "Vypadá, že včera sjela z linky", povídal.. Bylo rozhodnuto!
K Tvému dotazu: jak vnitřní, tak venkovní kryt, a ještě u gumovou vanu do kufru, jsem pořídil na
https://www.mazdashop.cz/Od-07-2005-NC- ... tm?&sort=4. Chvilku jsem čekal, ale i ty položka "na dotaz" byla v rámci dnů.
Jako Ty a asi všichni tu na fóru, taky před zazimování ošetřím, jak popisuješ. Jenom ještě přidám stabilizátor paliva a co dva týdny na deset minut pustím volnoběh..