HansB píše:Čau Kubo
Snad ten nosič bude fajn. S výhledem vzad bude konec v případě naložení bagáže a když jsem to měl jen cvičně nasazené, tak to byl nezvyk a trošku rušivé ve zpětném zrcátku. Ale chci to prostě jen na případ, že kapacita kufru dojde.
Držáky na kola jsem viděl, i pár místních to řešilo tady, ale to mě neláká. Když vyrazíme dále od bydliště na kola tak jako rodina čili větší auto, koule, nosič a tradá.
Tak ona moje paní zase tak mrňavá není (asi 164cm), ale něco pod zadek si šoupnut tenkrát musela aby ji to bylo pohodlné. Mazda ji nevadí, neměla ani sebemenší problém ať jí koupím, ráda řídí, ale bere auto jako přibližovadlo.
Co se týká těch financí, v práci a okolí o Miatě ví jen pár lidí (většinou ti co mají podobnou úchylku), ostatní ví o dvou a to jim stačí. Prostě někomu se to vysvětlit nedá (jejich dovolené v cizině párkrát do roka, masáže, večeře v restauracích, cigarety, chlast, atd....já to nemám) a proč je zbytečně provokovat. Holt každý cpeme poctivě vydělané peníze do něčeho jiného co nás naplňuje.
tomybandit píše:Ahoj,
zaujima ma to voskovanie, striekanie dutin.
To robiili priamo v Mazde?...Musim sa spytat ci to robia na SK.
Co vsetko robili a kolko to stalo?
Diky moc
KarlosPV píše:Podle fotky tvého "expedičního speciálu" to vypadá na Prostějov... Pokud ano, tak se asi budeme potkávat
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 52 návštevníků