Omlouvám se, déle jsem tu nebyl. Křídlo + vše ostatní montovali bývalému majiteli na nové auto v Mazdě Spořilov. Nejspíš to tedy bude originální doplněk. Původní cenu neznám, já ho dostal k Majdě "zadarmo", na druhou stranu jsem rád, že nemám žádnou konfekci
.
O víkendu jsme se zúčastnili slovenské akce Zatváranie striech v Novém Meste nad Váhom. Na vyjížďku jelo 13 aut, z toho asi 6 českých posádek. Jelo se svižně, ale ne nebezpečně, bonbónkem byl Jankov vršok, místo pořádání závodů do vrchu, liduprázdné 4 kilometry plné zatáček, takže jsme se vyřádili. Drákulu jsem vysadil s foťákem někde uprostřed a měla štěstí, zrovna v té "její" zatáčce to tam jeden kolega přehnal, přetočil a vyjel z trati, naštěstí bez následků, hned pokračoval dál. Když jsme stáli na spodním parkovišti, jel kolem Passat slovenské Kobry, zastavil, ale pak jel dál. Báli jsme se, že bude v kopci měřit, naše záměry mu musely být jasné, ale kupodivu nikde nebyl. Byla to skvělá akce na závěr sezóny, vyšlo super počasí a já dal s Majdou 800 kilometrů.