od KubaK » 19 srp 2021, 10:08
ReVolte píše:Ty děti musí doma poslouchat, když mají takovou motivaci jezdit v Mazdě, ale s omezeným počtem míst
Já právě oběma dětem už od začátku říkám, že Miatka vždycky byla, je a (snad i) vždycky bude “two-seater”.
A je to i (svým způsobem) dobře. Neriskujeme u drobotiny zánět sluchovodů při sezení na zadních sedadlech:-))
Navíc je to pěkně učí jakési spravedlivosti a férovosti, a taky trpělivosti. Když starší Matýsek jede s taťkou na třídenní Miatka-sraz do Čech a Bavorska, tak mladší Jolanka zase s taťkou pojede minimálně dvakrát na jednodenní roadtrip po Beskydech a/či Jeseníkách. Jsou naučení se spravedlivě prostřídat a trpělivě si počkat, až budou “na řadě”.
A co je hlavní, v kokpitu Miatky - v tom nádherném mikrosvětě plném nezapomenutelných zážitků - ještě daleko víc společně posilujeme (v našem případě) silný vztah otec-dítě!! Ti z vás, kluci, kdo jste či byli ve stejné pozici taťky dítěte/dětí se sílícím zájmem o nekonečné topless projížďky, určitě víte, o čem tu píšu:-)))
Že jsem si splnil sen, který jsem ani netušil, že mám, jsem pochopil, až když jsem si do ní sednul, otočil klíčkem a projel pár prvních zatáček...
Předtím: NC-FL 1.8 PRHT, 2010, nyní sedlaná mým taťkou..
Nyní: NC-FL2 2.0 PRHT, 2014, edice Sendo