Zna to kazdy, koukat do manualu je projev osobni slabosti a tak jsem tuto nepotrebnou cinnost samozrejme vynechal. A pekne se mi to vymstilo
Dneska zvoni DHL u dveri, babovka prebira balik z Anglie - ja byl pryc, ale spechal jsem domu abych tu krabicku hned zapojil a vyzkousel. Vedel jsem jen, ze se za sedackou ridice sunda dekl, tam se vycvakne konektor a vlozi do obvodu ta krabicka ( pekelne draha a jeste po me chteli clo … ale co uz)
Blbe se tam operuje ale konektory jsem videl 2 maly a velky. Tak jsem odpojil velky a chystal se to zapojit …. a zbledl jsem. Konektory z krabicky i z auta mely spravnou velikost ale jine tvarovani. A misto jehel spis takove placate piny. Chvilku jsem na to koukal jak trouba a uvnitr uz jsem zacinal byt nasrany, ze mi poslali krabicku na jine auto
Smutne jsem se odsoural domu a jal se hledat v dokladech jestli jsem neco neprehledl ,… ale na fakture byla MX5 2006 a starsi (oprava mladsi
) …. A nic vic. Uz si predstavuju jak resim s anglanama reklamaci, jak clo a tak …..
Ze zoufalstvi jsem na jejich strankach stahl navod a ejhle - v krabicce za sedackou je jeste jeden konektor, je schovany za nejakym bowdenem ci co to je. Na obrazku zlute sipky. Letim k autu, odmomtovavam drzak toho bowdenu a konektor nachazim. Radosti skoro zpivam, zapojuju smarttop do obvodu, pridelavam ho suchacem na zada krabicky, vracim dekl a sedacku do spravne polohy a jdu testovat.
Co vam mam povidat, tuknu do otevirani strechy a strecha se krasne sama odporouci dozadu a nakonec jako vzdy pipne. A obracene to same. Proste dokonalost. Za jizdy jsem to jeste netestoval, nemel jsem cas tak to az zitra. Pokud v Liberci nebude zase snezit
Tak to jen abyste vedeli ze se podarilo
Cus