PavelS píše:Proto nejezdim prakticky na okruh - to by se mi při nájezdu přes 20tkm ročně určitě nevyplatilo - po pár dnech ročně strávených na okruhu člověk pozná jak dal autu na frak, ale to je stejný třeba i s používáním jako DD - prostě člověk má svoje priority... Podložky jsou pro mě ve srovnání menší zlo pro auto, protože tam je pouze teoretická šance odejití např. ložiska o něco dřív. Tolik k srovnání s okruhem co se řešilo ve smazaných příspěvcích...
PavelS píše:Milý nový jmenovče, já se na okruhu najezdil už párkrát, nemusíš mi radit o čem sporotvní auta jsou... chápu to, a svýho sportovního auta si užívám - ba dokonce v rámci možností v něm zabíjim ty části který sportovní moc nejsou Já jen mluvil o ničení auta podložkama vs ničení auta jinak - např. okruhama... Chápeš?
Btw - za pět let moje auto ztratilo cenu míň než většina německých bratrů, takže pokud ceny slicků nepůjdou příští rok rapidně nahoru, tak se toho nebojim Právě naopak, co nepůjde dolů jsou ceny náhradních dílů, takže jelikož se letecký průmysl sotva vyhrabal z nejhoršího a můj plán být milionářem ASAP se tím ztrácí v nedohlednu - budu muset NC šetřit
Koby píše:rady rozjet si vedlejšák jsou nad zlato..
Dee #4 píše:Plzenaaak to vystiiiiiih Zijem jenom jednou tak prestane resit picoviny a podte konecne jezdit
Jinak pavliku kdyz teda rikas ze NC budes setrit, tak proc ho teda prodavas
Dee #4 píše:A na leteckej prumysl se nevymlouvej, cekat umi kazdej, rozjed si sidebusiness
PavelV píše:PavelS píše:Milý nový jmenovče, já se na okruhu najezdil už párkrát, nemusíš mi radit o čem sporotvní auta jsou... chápu to, a svýho sportovního auta si užívám - ba dokonce v rámci možností v něm zabíjim ty části který sportovní moc nejsou Já jen mluvil o ničení auta podložkama vs ničení auta jinak - např. okruhama... Chápeš?
Btw - za pět let moje auto ztratilo cenu míň než většina německých bratrů, takže pokud ceny slicků nepůjdou příští rok rapidně nahoru, tak se toho nebojim Právě naopak, co nepůjde dolů jsou ceny náhradních dílů, takže jelikož se letecký průmysl sotva vyhrabal z nejhoršího a můj plán být milionářem ASAP se tím ztrácí v nedohlednu - budu muset NC šetřit
Nejsem nový jmenovec, jen jsem potratil přihlašovací údaje . Loni jsem byl 6x na okruhu a za léto najel 20 tisíc km. Světe div se, auto to přežilo a sjel jsem jen jednu sadu předních destiček a jednou jsem dopřál autu geometrii, dvakrát vyměnil olej v motoru, jednou v převodovce a asi 4x v diferáku. Lepší je žít, než jen čekat až bude líp. Zas tak moc ty okruhy nestojí .
Dee #4 píše:Koby píše:rady rozjet si vedlejšák jsou nad zlato..
tak kdyz to tomu cloveku nedojde samotnymu stezovat si na to ze ten jeho business prave nefrci umi kazdej, bud s tim neco delat a nebo sem zticha
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků