Pánové, včera jsem MX-5 dopřál dekarbon vodíkem tady u nás v Liberci a mám z toho velmi dobrý pocit.
jednak mě poslední dobou občas zlobil katalyzátor - jednotka mi hlásila sníženou účinnost katalyzátoru a taky mi někdy na volnoběh přišel motor takový rozhrkaný ...
dával jsem do benzínu Oxicat a pomáhalo to - jednotka se ozývala méně často ale přesto mi to přišlo jako polovičaté řešení
takže jsem kontaktoval kámoše, co vodíkový detox má a šupli jsme to tam...
výsledek ? :
máme v Liberci malý tunel a hned jsem poznal, že Miata troubí mnohem víc než dříve - a to tam mám výfuky takové nic moc
dával jsem tomu víc než obvykle a Miata šla za plynem jako blázen - velmi zřetelně šla do otáček lépe než před detoxem
a volnoběh je nyní hladký jak dětská prdelka
spotřebu neřeším a budu čekat jestli se nerozsvítí žlutý vrtulník. Lambdy mám nové od března a tak to snad byl jen zanesený cat.
při používání toho Oxicatu se mi vrtulník rozsvítil tak po 400 km, bez něj tak po 50-70 Km. takže je jasné, že kat byl zanesený a to aditivum pomáhalo. A ten detox vodíkem by mělo být ultimátní řešení.
plus jako bonus by to mělo očistit od karbonu ventily, ventilová sedla a tak ...
dám vědět, jak to dopadlo, dneska jedu Lbc-Rumburk a zpět a budu doufat, že to bude OK