Máme stále okurkovou sezónu pro majitele kabrioletů a tak jsem se vydal cestou vylepšování
Hrozně mi pískaly přední destičky - což se ukázalo že jsem mohl čekat, protože Brembo poslední rok mělo prostě takovou blbou směs... už to prý změnili, ale pro jistotu jsem šel do Ate
Možná si řeknete že jsem cíťa, ale pískalo to jako když Karosa přijíždí na zastávku a hrozně jsem se styděl. lidi koukali co to má ten blb s brzdama (v takovém pěkném autě
)
když jsme sundali brzdiče, zjistilo se že prachovky jsou ve smrti, gufera to samé, takže auto zůstalo u mého mechanika a objednala se repasní sada. Byly trochu orezlé i pístky, takže se to prostě hodilo.
No a když už tam chudák Miata stála, rozhodl jsem se shodit nárazník, sundat světlomety a dát je přebrousit a přelakovat. celý víkend jsem neměl auto doma, znáte ty nervy a smutek, že ?
dnes volá lakýra že hotovo, vyzvedávám lampy a jedu za mechanikem a během hodiny jsme dodělali brzdy, nahodili lampy a nárazník a hurá, auto mám doma, jako nové
jo a když už byly lampy dole, dal jsem nové parkovačky a D2S - obojí od Osramu, H9 byly pěkné (a jsou na dálky, takže skoro nepoužité) a blikače taky jak nové.
přidávám nějakou fotodokumentaci pro inspiraci ...
čus