PavelS píše:Proto nejezdim prakticky na okruh - to by se mi při nájezdu přes 20tkm ročně určitě nevyplatilo - po pár dnech ročně strávených na okruhu člověk pozná jak dal autu na frak, ale to je stejný třeba i s používáním jako DD - prostě člověk má svoje priority... Podložky jsou pro mě ve srovnání menší zlo pro auto, protože tam je pouze teoretická šance odejití např. ložiska o něco dřív. Tolik k srovnání s okruhem co se řešilo ve smazaných příspěvcích...
PavelS píše:Milý nový jmenovče, já se na okruhu najezdil už párkrát, nemusíš mi radit o čem sporotvní auta jsou...chápu to, a svýho sportovního auta si užívám - ba dokonce v rámci možností v něm zabíjim ty části který sportovní moc nejsou
Já jen mluvil o ničení auta podložkama vs ničení auta jinak - např. okruhama... Chápeš?
Btw - za pět let moje auto ztratilo cenu míň než většina německých bratrů, takže pokud ceny slicků nepůjdou příští rok rapidně nahoru, tak se toho nebojim![]()
Právě naopak, co nepůjde dolů jsou ceny náhradních dílů, takže jelikož se letecký průmysl sotva vyhrabal z nejhoršího a můj plán být milionářem ASAP se tím ztrácí v nedohlednu - budu muset NC šetřit
Koby píše:rady rozjet si vedlejšák jsou nad zlato..
Dee #4 píše:Plzenaaak to vystiiiiiih![]()
![]()
Zijem jenom jednou tak prestane resit picoviny a podte konecne jezdit
![]()
Jinak pavliku kdyz teda rikas ze NC budes setrit, tak proc ho teda prodavas![]()
![]()
Dee #4 píše:A na leteckej prumysl se nevymlouvej, cekat umi kazdej, rozjed si sidebusiness
PavelV píše:PavelS píše:Milý nový jmenovče, já se na okruhu najezdil už párkrát, nemusíš mi radit o čem sporotvní auta jsou...chápu to, a svýho sportovního auta si užívám - ba dokonce v rámci možností v něm zabíjim ty části který sportovní moc nejsou
Já jen mluvil o ničení auta podložkama vs ničení auta jinak - např. okruhama... Chápeš?
Btw - za pět let moje auto ztratilo cenu míň než většina německých bratrů, takže pokud ceny slicků nepůjdou příští rok rapidně nahoru, tak se toho nebojim![]()
Právě naopak, co nepůjde dolů jsou ceny náhradních dílů, takže jelikož se letecký průmysl sotva vyhrabal z nejhoršího a můj plán být milionářem ASAP se tím ztrácí v nedohlednu - budu muset NC šetřit
Nejsem nový jmenovec, jen jsem potratil přihlašovací údaje. Loni jsem byl 6x na okruhu a za léto najel 20 tisíc km. Světe div se, auto to přežilo a sjel jsem jen jednu sadu předních destiček a jednou jsem dopřál autu geometrii, dvakrát vyměnil olej v motoru, jednou v převodovce a asi 4x v diferáku. Lepší je žít, než jen čekat až bude líp. Zas tak moc ty okruhy nestojí
.
Dee #4 píše:Koby píše:rady rozjet si vedlejšák jsou nad zlato..
tak kdyz to tomu cloveku nedojde samotnymustezovat si na to ze ten jeho business prave nefrci umi kazdej, bud s tim neco delat a nebo sem zticha
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků