so, asi nejaky update po 20000km, ozaj btw auto prezilo 20k km odkedy som ho cele rozobral a zlozil svojimi mantavymi rukami
V podstate tu nieje ani moc co napisat, auto funguje ako ma, minulorocne neustale problemy s unikom benzinu a strielajucimi hadicami su poriesene.
Vymenil som brzdove platne za EBC red stuff, na okruhy neodporucam, na bezne jazdenie ano, na semi ostre jazdy asi tiez, ale je to ltt. Kupil som ich koli nizkej prasnosti, co aj splnaju, kola vydrzia dlhsie ciste, ale pri ostrej jazde vadnu, mission failed successfully. + vymena brzdovky za RBF660 takze pozitivum aspon konecne nevarim brzdovku.
taktiez prebehla STK+EK, nastastie bez problemov, EK stale v zelenom ale na hrane, seriovy NBfl kat uz asi dalsiu EK nespravi
i did a thing, for track use only (kupodivu to naozaj nieco robilo) Auto na okruhu funguje paradne, chcelo by to mozno trosku tuhsie struny ale na nase bezne cesty nema zmysel nieco na setupe menit. Na okruhu som jazdil R888R a voci 595RS-Pro je to o par levelov inde. Neviem si predstavit ako to musi jazdit s A052
bonus round