woody píše::twisted: Dalo se tam přijet bez problémů? Neleží v tom lese ještě sníh nebo tak něco ?
Vavris píše:Ha! To je ona! Koupená tuším někdy vloni v listpadu, že? Vyfoukl jsi mi jí před nosem, už jsem měl v plánu se kvůli ní zadlužit Ale po hovoru do Brna se ozvalo jen "pane, včera odjela...".
Co říká okolí na tu barvu? Mi osobně se líbí, ale tak nějak mi přijde, že pro širokou veřejnost působí velmi čtyřprocentně...
woody píše:To jste mi připomněli... Občas se nechám unést a zpívám si v autě s rádiem, no a když jsem měl MX-5 poměrně čerstvě, tak jsem pocukával v zácpě na Rašínovo nábřeží a se staženou střechou jsem si pozpěvoval tohle... Měli jste vidět ty pohledy lidí na zastávce tramvaje .
woody píše:To jste mi připomněli... Občas se nechám unést a zpívám si v autě s rádiem, no a když jsem měl MX-5 poměrně čerstvě, tak jsem pocukával v zácpě na Rašínovo nábřeží a se staženou střechou jsem si pozpěvoval tohle... Měli jste vidět ty pohledy lidí na zastávce tramvaje .
Vavris píše:nová hymna fóra?
TomTom: No jo, byl jsem pomalý, jako vždy Můžu se zeptat, za kolik nakonec byla? Protože už prodejní cena byla na NBFL s 6tikvaltem a HT velmi příjemná.. A jaké je uato celkově? ťipťop nebo byly nějaké mušky? Hodně mě tenkrát mrzela, už jsem se v ní viděl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 153 návštevníků