Jaký vzduch. filtr?

Jaký vzduch. filtr?

Příspěvekod Aleshak » 29 bře 2011, 21:36

kluci chtěl bych si koupit vzduchový filtr, sportovní, kužel, ale trochu mi nejde do hlavy to, že tam mam čidlo teploty vzduchu, máte s tim někdo zkušenost? jestli mohu odpojit?
Aleshak

Re: Jaký vzduch. filtr?

Příspěvekod Ryba » 29 bře 2011, 23:02

odpojit nemůžeš. Ale to ti přece nebrání ten filtr koupit a nandat ne? co se týče značky, tak K&N filtrem nic nezkazíš...
Ryba
špion

Příspěvekod George » 29 bře 2011, 23:29

někomu možná na K&N může vadit, že jsou olejovaný a že to má údajně zasírat sání... vzhledem k tomu, že je do sání odvětrávaná hlava bych to tolik neřešil:)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod ADix » 30 bře 2011, 07:40

myslím na JDM sem videl srovnání a vyšel snad nejlepe APEXi sám ho mám...krom parádního zvuku motoru ti to přidá tak 2-3 zdechlé osly... :lol:
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Ryba » 30 bře 2011, 09:01

Ryba
špion

Příspěvekod Borgi » 30 bře 2011, 10:32

s tím Apexi pozor na čínské kopie, sám jsem jednu koupil (posílal fotky originálu) jediný co bylo že jsem z něho dostal nějaký peníze nazpátek
Borgi

Příspěvekod Henges » 30 bře 2011, 10:36

Já bych rád zase Fujitu , ale nemám prachy :(
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod willy2.0 » 30 bře 2011, 12:30

Kurna KN zasírá sání tak to slyším poprvé...
Je jasný, že když ho pak propereš...necháš uschnout... a vystříkáš následně ceeelej oil-impregrační sprej...(asi jako nějakej levák, někdo..kdo pak pustil tenhle cint z pusy kdesi na foru, nevíme kde). Tak se může objevit olej v sání, ale jinak proboha ne, nic špatnýho v těhlech naimpregnovaných filtrech obecně nevidím ba naopak, bez té impregnace bych takový filtr nechtěl. Když si vezmu co propustěj třeba sériový vložky za bordel do motoru, uff co jsem kolikrát vyfoukal z airboxu , když jsem ještě dělal auta a co asi vše skončilo v motoru......fakt se třeba vyplatí ta vložka a pěkně se o ní starat. I finančně se to vrátí.

Jinak z hlediska zvuku, jsem něměl lepší filtry. Jestli to přidá pár oslíků, to už je takovej příjemnej bonus navíc, tak jsem na to vždycky koukal. Nemusím uřvanej výfuk, ale zvuk sání, na to si potrpím a to KN umí. Vypadaj ty filtry všechny obdobně...Ale KN je vzhledem k těm některým dražším , zlatou střední cestou mnohdy.
Dneska , už dělaj i pěkný sety přímého sání, různé řady levnější , dražší (já měl vždy kit 57...sám si to třeba odstínil, pokud bylo potřeba.. a wery nice sound, kort na Cliu něco neuvěřitelnýho, ani tajpár takhle nezněl), jen si vybrat...KN obecně jen doporučím!
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Henges » 30 bře 2011, 13:08

Už jsem se bál že nepadne nic o cliu :lol: Jinak všeobecně zasírají konusácí víc jak vložky :-)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod riderhenry » 30 bře 2011, 13:18

oleje jsem se taky bal, ale spis uz zacinam verit, ze je to jen takova histerie. KN na to reagovalo testovanim filtru a udajne ani pri "preimpregnovani" nezjistili nejake znecisteni sani. Dokonce zkouseli i ponorit cidlo do oleje, to potom prestalo fungovat, ale po nejake dobe zase zacalo, samo od sebe. Ale tak zase nemusime jim to verit. Ja bych vzal asi Apexi, protoze ve dvou testech, co jsme videl, vychazelo dobre, zatimco KN hodne propadalo. Ale ani KN bych se nebal ;) Jak uz rikal George - vetsi znecisteni stejne zpusoby odvetravani hlavy...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Další

Zpět na Technika MX-5