od willy2.0 » 30 bře 2011, 12:30
Kurna KN zasírá sání tak to slyším poprvé...
Je jasný, že když ho pak propereš...necháš uschnout... a vystříkáš následně ceeelej oil-impregrační sprej...(asi jako nějakej levák, někdo..kdo pak pustil tenhle cint z pusy kdesi na foru, nevíme kde). Tak se může objevit olej v sání, ale jinak proboha ne, nic špatnýho v těhlech naimpregnovaných filtrech obecně nevidím ba naopak, bez té impregnace bych takový filtr nechtěl. Když si vezmu co propustěj třeba sériový vložky za bordel do motoru, uff co jsem kolikrát vyfoukal z airboxu , když jsem ještě dělal auta a co asi vše skončilo v motoru......fakt se třeba vyplatí ta vložka a pěkně se o ní starat. I finančně se to vrátí.
Jinak z hlediska zvuku, jsem něměl lepší filtry. Jestli to přidá pár oslíků, to už je takovej příjemnej bonus navíc, tak jsem na to vždycky koukal. Nemusím uřvanej výfuk, ale zvuk sání, na to si potrpím a to KN umí. Vypadaj ty filtry všechny obdobně...Ale KN je vzhledem k těm některým dražším , zlatou střední cestou mnohdy.
Dneska , už dělaj i pěkný sety přímého sání, různé řady levnější , dražší (já měl vždy kit 57...sám si to třeba odstínil, pokud bylo potřeba.. a wery nice sound, kort na Cliu něco neuvěřitelnýho, ani tajpár takhle nezněl), jen si vybrat...KN obecně jen doporučím!
Maximum Atack"