PavelS - NC

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: PavelS - NC

Příspěvekod Alessio » 12 bře 2010, 11:58

Nepoznáš a ne a ne a ne :lol: . Tak možná nějaký ladič pian...

hele, to je dobrý námět na testík při dalším pražském minisrazu 8-) :P
Alessio

Příspěvekod PavelS » 12 bře 2010, 12:13

yup, testovat mjuzik beru - ulítávám teď na klasice - Scooteru :lol: :oops: :lol:
PavelS

Příspěvekod Borgi » 12 bře 2010, 12:57

Na takový styl hudby nepotřebuješ bose stačí kovová popelnice trubka a tyč , mužeš jet trubka tyč trubka tyč trubka trubka trubka tyč :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borgi

Příspěvekod PavelS » 12 bře 2010, 13:12

LOL! To si jenom myslíš :twisted:
PavelS

Příspěvekod Pavel260 » 12 bře 2010, 16:42

scootera v mazde posloucham od te doby co ji mam :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 17 bře 2010, 21:27

Tak dnes po sražení k zemi... :twisted: Když jsem od kluků odjížděl, tak jsem si škrtnul na výjezdu z dílny a pak při testovací jízdě o jeden retardér :lol: :? , ale jinak jsem nadšenej...Zítra uděláme s Kobym fotky - btw - kdo se chce přidat, tak jsme v deset ve Štěrboholích u Shellu na myčce a pak všude možně 8-)

Je to teda dole jako prase, pohodlný je to stejně prakticky, akorát jakoby víc kopíruje terén... Někomu by to mohlo trochu vadit, ale já to u sporotvního auta považuju za samozřejmost. Co mě po prvních pár km vyděsilo, tak byl ten retardér.. takovej ten širší, torchu splasklej už (ne uprostřed), najel jsem na něj takovým tim hupnutím a to byla chyba - jak to propérovalo tak jsem škrtnul. Celej večer jsem testoval nejrůznější pásy po okolí a při trochu inteligentním najetí už byly všechny bez problému. Budu muset prostě víc přemejšlet za volantem :)

Co se mi hodně líbí je mimo ubercool vzhledu jsou jízdní vlastnosti... Trochu jsem to přikrmil v jedný zatáčce a to co mi na NC vadilo je skoro fuč - skoro úplně to nahradilo i stabilizátory (vim, že jen do určitý míry), prostě žádnej náklon 8-) Pohodlný je to skoro stejně, prostě ne žádnej brutál.
PavelS

Příspěvekod Koby » 17 bře 2010, 21:34

No to jsem na to zvědavej... :D Už máš i odklony? :D A už končíš nebo budeš pokračovat dál??? prej: no, jenom ty blinkry a vejfuk... :D:D Už tu máme snížení, budou nebo už jsou odklony, co přijde dál?? :-)

Dneska jsem na ty shellce myl Punto... žádnej zázrak.. Ale budiž.. bereš sebou houbu a takovýhle věcí nebo to jenom spláchneš? :) Já na to prdim, to jenom spláchnu z toho nejhoršího, až bude fakt teplo a čas tak si s tim pohraju doma, vyleštim, vysušim jelenicí atd... Mě to na těhle linkách nějak nebaví, když vidim ty fronty za mnou hned... :oops:

JInak nesmíme namočit střechu! Pak ji nesmíš složit, dokud nebude suchá...:-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 17 bře 2010, 21:41

Končim... To že nechci sériovej podvozek (tlumiče)na NC jsem věděl ještě než jsem jí měl :mrgreen: a o výfuku to bylo to samý, pochopitelně, což chápeš už i ty :D

Odklony budou do čtrnácti dnů - už jsem se s Frantou dohadoval... Nechám to teď sednout, nemělo by se to dělat hned.

Houbu na mytí nepoužívám, používám už léta místo houby a jelenice prostě mikrovláknovou utěrku - výsledek je super - jednu ti vemu ;-)

Nebudem se s tim crcat dlouho, detailní čištění je soukromá intimní věc ;) :oops: :lol:
PavelS

Příspěvekod seatik » 17 bře 2010, 22:39

Pavle,kde jsou fotky snizeni? Sup sem s nima :twisted:
Jaky jsi pouzil snizovaci metody,jen pruziny?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 17 bře 2010, 22:53

Jasně, červený LE IL Motorsport Eibach pružiny s originál Bilsteinama (50/45mm)...

Fotky budou zítra, po umytí budem fotit s Kobym na výletu ;)
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora