EMS NB-Fl Silver Blues

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

EMS NB-Fl Silver Blues

Příspěvekod EMS » 25 čer 2011, 18:24

Ačkoli Mazdička je doma už přes měsíc, te´d jsem se teprv dostal k tomu, vytvořit jí vlastní stránku.
Životopis je poměrně jednoduchý:
vyrobena 2003, od výroby do 3/2011 ježděna německou postarší učitelkou v Pirně, kde v autohausu Mazda jsem ji taky objevil (paní bylo přes 60 a asi jí už bolely záda při nastupování ...), čistě sezonně, najeto 45 000 km
Přes mobile.de jsem ji tam v květnu objevil, a byla to láska na první pohled ;-)
Je to NBFl 1,6 81 kW, edice Silver Blues, lak "SatinSilber", vnitřek modrá kůže + chrom + černý vše ostatní. K tomu hardtop v barvě, softtop tmavě modrý - textil.

pár obrázků :

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nákup proběhl úplně hladce, velmi seriozní přístup, jediný co mě překvapilo, bylo, že chtěli 3 dny na vyřízení převozních značek, ačkoli jsem tam byl ve všední den ráno, na počkání to prý nejde... Jelikož jsem z Mělníka, tak mě to až tak nedrtilo, protože do Pirny to mám necelý 2 hod. cesty
Jinak, v porovnání s nákupem ojetých aut u nás, jsem byl příjemně překvapený. Prodávající ani jednou to auto nevychvaloval (!), naopak první jeho slova byly: pokud máte zájem koupit toto auto, jsem povinen vás upozornit na jeho závady. jenomže závady byly jen asi 5 mm dlouhé škrábance na obou zrcátkách a nový nárazník (madame to opřela při parkování a prasknul = vyměněn u prodejce. Jinak jsme ani s mým kamarádem technikem na něm nic nenašli, v zápětí mi taky ukázali v PC všechny záznamy od prodeje do teď, ze servisu autohausu Mazda, kde o auto pečovali. Byly tam jen žárovky, náplně, ten nárazník a 1x gumy - toť vše, včetně cen zaplacených zákazníkem. Serviska samozřejmostí.

Při další návštěvě jsem doplatil zbytek z ceny, dostal jsem hromadu dokumentace, klíče, značky, TP+zelenou kartu a hurá domů.
Přihlášení a dovozová TK bez problémů (technik z STK musel uznat, že to je vlastně jen zajetý auto), vče do 3 dnů.

Moje další investice byly už jen: výměna náplní a filtrů( to v rajchu neudelali) instalace DRL do otvorů pro mlhovky (moc se mi tam líbí) a drobného zabezpečení (i když se mazdy nekradou..)
Teď už jen jezdím a užívám si :)
EMS

Re: EMS NB-Fl Silver Blues

Příspěvekod TomTom » 25 čer 2011, 21:45

Zdravím :)
Moc pěkná kára. Na Mělníku jsem skoro pořád, ale ještě jsem tě nepotkal.
Tak snad se poštěstí. Hlavně aby počasí na ježdění přálo ;)
Měj se Tomáš
TomTom

Příspěvekod petr007 » 25 čer 2011, 22:14

No konečně jsi se pochlubil, podle popisu vypadá velmi pěkně. Tak gratulace, ať ti slouží. ;)
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 25 čer 2011, 23:07

ty jo, vypada jak haykova :) vitej
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Johhy » 26 čer 2011, 09:35

Paráda :) Kolik si platil?
NB, 2000, 1.6 (110HP), BRG
Johhy

Příspěvekod Koby » 26 čer 2011, 10:08

Hezký čistý auto :-) Jj, v reichu je radost nakupovat a u ofico dealera to platí dvojnásob... Ne jak v čechách, chceš projet 3 mps a řeknou ti, at přijdeš až bude sucho, malej provoz a jestli je to fakt nutný, protože to auto má přece 260 koní..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Miata » 26 čer 2011, 12:06

Vítej! Je to krasavice, to se musí nechat!!! Hoď sem ještě fotky ineriéru, jsem zvědavý na tu barevnou kombinaci.
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Příspěvekod Marfil » 26 čer 2011, 21:43

Parádní, vítám mezi 1,6 pohodáři :lol:
V mlhovkách jsou LED na denní svícení?
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod EMS » 27 čer 2011, 13:53

Díky ;)

To Johhy: jojo, nejlevnější nebyla, ale 7 990 Eur nebyla zas tak špatná cena, za to v jakým stavu a za jakých podmínek jsem ji kupoval

To Marfil: ano, jsou to 4ledkové denní, homologovaný.. jen bylo potřeba vytvořit černou kulisu okolo, aby tam dobře seděly, jsou menší, než díra pro mlhovku.

Fotky interieru dodám :)
EMS

Příspěvekod qweqwe » 27 čer 2011, 15:39

co su to presne za svetla v hmlovkach? mal si tam predtym takyto kryt?
tt.png
tt.png (72.24 KiB) Zobrazeno 12705 krát
2002 1.8 NBFL Phoenix (predana)
qweqwe

Další

Zpět na Krásky členů fora