EMS NB-Fl Silver Blues

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: EMS NB-Fl Silver Blues

Příspěvekod Pochtli » 27 čer 2011, 16:41

Dobrej bordel při přidělování SPZ, já auto kupoval před rokem a mám 1SJ (Pha-východ), ty před měsícem a máš 1SC.. Jinak mazdička pěkná, tak ať slouží.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod EMS » 30 pro 2011, 19:17

tak jsem se sem po dlouhý době zas dostal..

pro qweqwe: světla jsou SÍJ 4xled, kulatá, ano byl tam přesně tenhle kryt, po něm ale příliš velká díra (šly by tam víceLEDkové světla, ale ty nejsou tak sexy), takže je tam z černýho plastu udělaná kulisa okolo.

jinak mazdička už má zimní střechu a zatím slouží na 100% i první klouzačky jsem s ní přežil bez úhony, naopak, jsem se občas sklouznul i schválně. Uvidíme co na sněhu, ale na tý mý nejdelší trase Mělník - letiště Ruzyně, kterou pravidelně jezdím, tak naštěstí těch hor a kopců moc není ;)
EMS

Příspěvekod EMS » 06 led 2012, 10:46

Tak jsem si pohrál s tím vyhříváním sedadla. Musím říct, že odčalounit tu Fl-kovou sedačku je fakt slušnej opruz.. a zjištění? V čudu je buď ten vlepenej termostátek nebo to topící vlákýnko, co bohužel v tý dečce není ani vidět.. jo a věděli jste, že je Made in Mexico? :)
Výsledek: až se vrátím z dovči, objednám novou vyhřívací dečku a přelepím ji přes tu původní (náklady z eshopu cca 1100.- + zas to děsný sundavání kroužků z potahu..)
EMS

Příspěvekod EMS » 12 úno 2012, 11:31

Tak a vyhřívání sedačky už funguje, jak má. Stačila tahle sada:
http://www.htcar.cz/hts1-12-1-vyhrivani ... v/d-70417/

..a pak jen asi 5 hodin úmorný práce se sundáním a nandáním kůže a předělání elektriky pod sedadlem. Palubní síť to utáhne naprosto v poho.

Jinak bylo potřeba vyměnit baterku, mrazy ukázaly skutečnou kondici tý původní :cry:
Po prvních skoro 10 000 km ale musím říct, že MX 5 je fakt skvělá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jízda na sněhu a ledu je proti našemu rodinnýmu kombíku doopravdy radost. :D
EMS

Příspěvekod mawe-ric » 23 srp 2013, 14:47

Máš jí ještě ?
Mx5 jsem na Mělníku dlouho nepotkal...
MX - 5 1.6 NBFL Silver Blues + Torsen:D :D --- Bohužel prodaná - viewtopic.php?f=6&t=4725
Obrázek
mawe-ric

Obrázky: 3

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora