Tak jsem se vrátil z menšího týdeního výletu s mx-ákem po evropě
neměl jsem absolutně naplánovanej cíl ani průběh,ale lákal mě jadran a jeho silnice podél moře..Takže se zabalilo,koupila se mapa evropy (moc mi později pomohla) zapla se navi a prozatimní cíl byl Zadar.Celý Rakousko neuvěřitelnej chcavec a já intelignetně tu a tam ošahal střechu,takže po pár hodinách wap deště kap kap na maják
Měl jsem naplánovat aspon příjezd,protože je hezký přijet co nejdřív k moři,ale co dál když je 2:30 ráno
Někdo řeší jestli se vůbec do mx5 vejde a já musim říct,že se v ní dá ve 2 celkem i spát.(měřim 185cm) Spal jsem v ní pak ještě jednou a po desetiminutový rehabilitaci v moři,bez následků
Moc mile mě překvapila kvalita silnic,ale vždycky se najde nějakej šnek a podél moře je minimum přehlednejch míst,ale co bez střechy je přeci i 70km/h zábava.Ve finále jsem postupně v klídku dojel až do Černý Hory do Budvy.Mazda nejela cca 3000km,spotřeba 7.2L a jediná závada prasklá H4,ale všimnul jsem si toho až doma.Měl jsem vzít i stan bylo by to asi větší vzrůšo než spánek v hotelech a apartmánech,takže poučení pro příště
Průser byl ůložnej prostor i když jsme při návratu zjistili,že polovina hadrů byla úplně zbytečnejch..Občas jsem už měl strach,že při zavírání ho fakt těma rukama už i promáčknu,aby se zavřel
Jsem moc rád,že jsem tenhle výlet absolvoval právě s mx-5 od začátku roku a vlastnictví jsem s ní najel max 500km takže i mě samotnýho zajímalo do čeho se to pouštim..