PavelS - NC

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: PavelS - NC

Příspěvekod PavelS » 18 bře 2010, 22:53

Neni to hnuuuus :twisted: Však s tim něco uděláš ;) 8-)
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 19 bře 2010, 01:36

Ten rozdil je videt vic, nez bych cekal. :shock: Spis bych podle fotek rekl, ze vedle dvou seriovek je jedna zvysena :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 19 bře 2010, 01:43

:lol: :lol: :lol:

Koby už tomu podlehl... :twisted:
PavelS

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2010, 01:28

Tak dneska jsem to nakonec dal sám - svoje oblíbený Zvole a pak na radu Toma Neveklov, Rabyně (tam je fenomenální nová silnice!), Slapy, dolů šupem do Štěchovic a Praha - parádní okruh... cílem bylo testovat nový nastavení podvozku - odklony všude -2°, sbíhavost 0 - zatim jsem víc než spokojenej, nejlogičtější upgrade budou pořádný pneu, ty Micheliny jsou špatný :x

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
PavelS

Příspěvekod Alessio » 27 bře 2010, 18:25

Ten setup - moc se v tom neorientuju, jaké to má výhody/nevýhody oproti klasickému nastavení co tam mám třeba teď já?

PS: a podle fotek myslím, že uš sis sednul ;)
PPS: Micheliny sou děsný, takyna ně nadávám - nedrží to, sou už asi i starý :?
PPPS: vejfuk tomu sluší parádně, neštve tě při cestování hluk/neobtěžuje to?
PPPPS: sundej tu nálepku Auto Palace z boku, bože, vypadá to jak auto z půjčovny :shock: :lol:
Alessio

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2010, 19:02

hehe! Větší odklony způsoběj lepší oporu v zatáčkách - drží líp stopu v těch agresivně projetých a přijde mi i že se to pak plynulejc trhá do smyku... Sbíhavos: sbíhavá (mínusový hodnoty) náprava snadno drží rovnej směr, ale v zatáčkách způsobuje (přední náprava) nedotáčivost. Rozbíhavá je vhodná na okruh, auto se líp posílá do zatáčky - já jsem zvolil kompromis, u NA jsem byl rozbíhavej a blbě se s tim držel směr např. na dálnici...
Přidaná hodnota je to, že sem si dohlídnul na toleranci 8-)

To sednutí zkusim změřit, zatim jsem to nepoznal :)

Micheliny sucks! Toužim po Kumho Ecsta co sem měl na NA... Příští rok budou jiný...

Vejfuk - eh, neštve, štve mě to, že mám BOSE changer k ničemu protože ho skoro neposlouchám ;) :lol: Ze začátku to hodně dunělo, ale teď už je zajetej... Dobrý je, že podle teploty se mění i intensita zvuku, když ho dráždim, tak řve ale když jedu na pohodu tak po chvíli se stiší...

Samolepka půjde dolů spolu s tou na zadním okně a nápisama vzadu, snad už brzo :)
PavelS

Příspěvekod Alessio » 27 bře 2010, 19:18

Už jsi byl u kluků v učňáku, jo? Já jsem zase studoval podvozek a zjistil jsem, že nějaký plast (kov?) nebo co to je (nedostanu se tam) je pod motorem jakoby vycvaknutý ze závěsů je to skoro uprostřed auta mezi kolama, rukou mi tam chybí zepředu tak 20,25 čísel - až se budou měnit pružiny tak se to snad opraví.

Nemám zkušenost proto se tak pitomě na ty odklony ptám - jestli jsou 2 stupne v pohodě kvůli opotřebení vnitřku kol atd...
Alessio

Příspěvekod Koby » 27 bře 2010, 19:22

čoveče sednulo to... Dneska mi to přišlo nižší :-) fakt, akorát jsem ti to nějak zapomněl říct... |my totiž máme stejnou vadu, všimnul jsem si toho i u Tebe...:D Strašně myšlenek a nějak se nikdy nedoberem k tý uplně první, protožře po "cestě" k ní nás oba napadnou další desítky a pak zapomenem, co jsme vlastně chtěli... :D Dneska jsme ti to chtěl říct v návaznosti na to, že se těším na čtvrtek, ale nějak jsem se k tomu nedopracoval.. :mrgreen:

Jinak vejfuk paráda, hrabu se v motoru na pumpe a nevidim přes haubnu a najednou slyším strašně krásnej řev, tak mi bylo hned jasný, kdo do pár vteřin přijede.. :D A podle teploty zní i ten seriovej a k tomu si krásně pobublává při ubrání plynu :-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2010, 19:33

Alessio: Nakonec učňák nedopadl - doporučili za sebe jednu dílnu kousek vedle kde maj optiku, zaprvé neměli vybavení na 17" ráfky a chyběli jim data... Ale s těma novejma sem spokojenej :) Jinak, ty dva stupně jsou decentní nastavení, nemáš tam s těma pružinama o moc míň ;)

Koby: přesně, málo času! :lol: Díky, mám z něj radost, fakt... Btw, tenhle taky bublá a to že dost - skoro občas jakoby vystřelí (ne opravdu bohudík) když brzdíš motorem a malinko si hraješ s plynem (jentak lechtat) - to je mňamozní :twisted:
PavelS

Příspěvekod Alessio » 27 bře 2010, 20:16

Aha, aha. No, schválně to změř znovu, od středu kola po blatník - tipuju že z těch svých 33 cm na počátku budeš okoo těch 32-32,5 , tedy jako já ;)

PS: co že je to za výfuk? asi si tě budu muset pořádně poslechnout...malilinko drsnější zvuk v otáčkách by mi nevadil...
Alessio

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora