riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Příspěvekod Krenstik » 17 zář 2011, 21:42

aha, ja myslel ze ma kabel a az na nem konektor....
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod riderhenry » 17 zář 2011, 21:57

Vavris: Ja cekal, kdy se ozves :D Kdybych mel vic casu, tak bych je i sundal a dal ti je, i kdyz bych tam pak mel diru ja... Takhle to udelam spis az budu mit ty flkove nebo az budu menit druhe svetlo :oops: Ja bych je klidne koupil nove, ale nejak se mi nechce davat za to 2000, tak se snazim nekde sehnat pouzite...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod riderhenry » 20 led 2012, 12:06

Vcera dorazily nove gumy, tak jsem zvedavy, jestli je vubec letos vyzkousim :)

Obrázek
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod kousmen » 20 led 2012, 12:19

Zajímavej výběr, proč na ně padla volba? Já jenom, že se budu taky shánět po nových gumách a nemůžu se pořád rozhodnout. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 20 led 2012, 13:07

No resil jsem to celkem dlouho. Hankooky jsem vybral nekdy v prubehu minuleho roku jako lepsi alternativu k T1R, ktere mam na druhe naprave od zacatku minule sezony. Chtel jsem neco mezi Toyo T1R a R1R a RS-2 vypadaly, ze by to mohly splnit. Bohuzel se prestaly vyrabet (pravdepodobne nekdy zacatkem 2011), takze kdyz jsem chtel v zime objednat, zjistil jsem, ze i kdyz je vsude maji, nikde nejsou skladem. Tak jsem resil, co vzit jineho s tim, ze asi nakonec vezmu T1R i na druhou napravu a bude pokoj. Driv jsem mel ve vyberu i nejake Kumha, ktere uz taky v CR nejsou a nic moc jineho se mi nelibilo. Pak jsem se podival na nemecke ebay a objevil tam par prodejcu, kteri meli jeste RS-2 skladem, i kdyz o neco drazsi nez v CR (pred ukoncenim vyroby cena i pod 1500, jestli si dobre pomatuju - ja kupoval za lehce pres 2000). Slibuju si od nich, ze nebudou mit tak mekkou bocnici jako T1R a nebudou se sjizdet tak "dokulata", zaroven snad vydrzi vic nez R1R, ktere byly pro me opravdu zbytecnost - kdybych mel auto jako vikendovku, treba i s obcasnymi navstevamy okruhu, tak bych je s klidem doporucil, i kdyz konkurence muze byt i lepsi...

Jeste k tomu hodnoceni T1R - hodne lidi si i stezuje i na jejich prilnaovst, tam jsem ja ale problem nemel, ale to muze byt i tim, ze je mam na zadni naprave, kde nejsou u MX-5 se seriovym vykonem a geometrii asi moc velke naroky na grip... Pravda je, ze na okruhu to byla tragedie - na vyjezdu hned z druhe zatacky jsem dostal pretacivy smyk a i kdyz si myslim, ze jsem ho zachytil celkem rychle, tak jsem skoncil v hodinach v roli divaka s volantem v dorazu :) Treba R1R jsou oproti nim ve smyku krasne riditelne. Zase jsou ale opravdu lehke a levne. Vaha je zajimava i u tech RS-2 - 7,2kg.
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Ondrej » 20 led 2012, 14:28

Stejne gumy jsem mel na E36. Celkove na me udelaly dobry dojem. Najel sem s nima +/- 20tisic. Vydrzely nekolik navstev okruhu (ani struhadlo na Sosne jim nijak zasadne neublizilo :)), grip neztraceji ani za mokra ve vyssich rychlostech a bocnice byla jeste pevnejsi po presedlani z Hankook V12 na "Kukacky" R32 :)

Co takove Yokohama Parada o tech si neuvazoval?
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod riderhenry » 20 led 2012, 14:39

To rad slysim, celkem to potvrzuje moje ocekavani :) Parady jsem mel v hledacku, ale z nejakeho duvodu jsem je vyradil - ted uz si nemuzu vzpomenout proc vlastne. Jednou si na ne stezoval jeden clovek s Alfou Romeo, s kterym jsem o nich osobne mluvil - problem mel prave s mekcimi bicnicemi, ale zase to byla dost tezka predokolka... V uzivatelskem hodnoceni na tom taky nebyvaji nejlip.
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Ondrej » 20 led 2012, 14:51

Asi zalezi na jakem profilu jezdil... Kamarad mel Yokohamy na Pume a chvalil je kudy chodil. Hlavne na mokru si nekolikrat zatroubil o volant hlavou jak mu to brzdilo :)
Ja sem auto koupil na Kumho Ecsta, ktery maji +/- 5mm, takze budu taky brzo vymyslet nahradu... Kdyby mel nekdo osobni zkusenost s Yokohama Parada na mx5 dejte vedet ;)
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod riderhenry » 20 led 2012, 17:16

Clovece, tak jsem to jeste prosel a ty Parady by mely byt taky v pohode, jen uplne nevim, kam je zaradit, jestli spis k gumam typu Toyo R888 nebo UHP. Postupem casu stoji jeste o neco min, nez driv.
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod kousmen » 20 led 2012, 18:02

Já jsem parady na miatě měl a co si pamatuju, tak mě v ničem nezklamaly, snad jenom že to sjíždění mají ve stejným stylu jako t1R a proto ani jedny z nich nechci. Ty tvoje jsou pro mě podle všeho nejvhodnější. Mám stejný nároky jako ty, jenom ta cenovečka je na mě teď moc. Zkusím je poshánět, jestli se někde nedají sehnat líp, protože by mohly být ta pravá volba pro moje potřeby. Díky mockrát za tip, protože já už jsem se v tom pomalu ztrácel jak mě na každých něco vadilo... :D
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora