Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Příspěvekod wolfik » 29 říj 2011, 00:53

Ahoj všem
PO deseti letech jsem opustil BMW a pro radost si koupil Mazdičku hlavně kvůli spotřebě je super jezdit do 10ti litrů :D :D Náhon na zadek byl podmínkou a špéra!!! S tím že MXko se mi vždy páčilo :) Tady nějaká fotečka určitě je v plánu Hodit nějaké 15´ky a tyhle sedmnáctky poslat do světa a trochu jít k zemi :) Takhle je to jak nakoplá koza :)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek

Obrázek

Naposledy upravil wolfik dne 12 led 2012, 20:18, celkově upraveno 1
wolfik

Obrázky: 0

Re: Wolfíkova Majda 1,6 NB

Příspěvekod seatik » 29 říj 2011, 01:08

Toz vitej.Dalsi zbehlik od bmw :D
Pekna mazda,plis vice fotek :P
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 29 říj 2011, 01:45

to je ta z auto esa, ne? nekdo tu o ni psal ze je nejakej otloukanek
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Pochtli » 29 říj 2011, 09:22

Gratulačka, ať slouží ;)

Do té v autoesa by za tu cenu snad rozumný člověk nešel.. Leda nějakej kutil..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod wolfik » 29 říj 2011, 10:07

Jo je to ta s Autoesa...bohužel jsem neměl moc času shánět déle a do německa se mi nechtělo hučí ložisko vejfuk je načatej a co se střechy týče tak v místech kde se střecha ohýbá je to mírně poškozené...kutil dá se řící jsem... své bmw jsem měl rozebrané do dílu a zase složené podvozek brzdy interier motor! (jsem blázen a každej rok tam bylo něco jiného poslední verze byla 2,5 24V R6 na 240koních) plus plno jinejch úprav ale v rámci originál looku. Co se technické stránky auta týče nikde nic nemlátí netluče rozvody se zdají v pořádku, hlava a podobně nic necvaká nevím ale většinou 16vent trochu trpí nesmí se to honit za studena a podobně co vím z praxe :-) olej čistej na rozumné výši difer nemlátí poloosy v pořádku je tam samosvor kardan a a převodovka také cajk měla to ženská a podle mě tomu nedávala takovej kouř! chtěl jsem původně mrkačku ale nakonec jsem zvolil tuhle variantu a s autem jsem dosti spokojenej :) Je to velmi hravé a na to že je to taková slabá potvora tak se to pohybuje i celkem svižně .... je tam koroze resp na hovno udělanej zadní levej práh. Na tu korozi a hučící ložisko jsem v Autoesa vyhádal poměrně dobrou slevu která bez pochyb opravy pokryje je dostříkávané zadní víko u kufru jinak na podvozkové části se zdá býti vše v pořádku a další korozi jsem nenašel ani na zvedáku! V autoesa jsem řekl závady které jsem našel a řekl částku o kterou chi jít dolů tak nesouhlasili když jsem argumentoval tím že se těžko najde nějakej blázen kterej na zimu koupí gábro s tím že přes zimu když tu bude stát půjde totálně do háje přistoupili z mým malým ústupkem na moji hru :))

JInak jak jsem psal určitě nějaké 15tky max 16tky a trochu stylové ponížit to určitě! Jinak aktuálně vyměním provozní kapaliny differ, převodovka, Motor a filtříky pokud má někdo osvědčené značky oleje do differu a převodovky tak mi to sem prosím napište díky.

Uvítal bych základní rady na co si dát pozor u tohodle jak říkám "sranda auta" :-)
wolfik

Příspěvekod widar » 29 říj 2011, 10:43

Gratulace, vítám dvojče :D
Určitě je tam špéra? Mazda ji dávala jen do 1.8 a to ještě ne do všech (teda aspoň co já vím).
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod wolfik » 29 říj 2011, 10:52

widar píše:Gratulace, vítám dvojče :D
Určitě je tam špéra? Mazda ji dávala jen do 1.8 a to ještě ne do všech (teda aspoň co já vím).

Draku z náhonem na zadek jezdím už deset let :) Tak to vím:) nevím jakej má poměr to neřeknu! protože prostě mazdu neznám...a jinak standartně dvě gumové čáry při rozjezdu bok v garážích popřípadně na silnici absolutně čitelný zvednuté na zvedáku a rozpoznání otáčení kol.. :) to vše bylo vyzkoušené a funguje dobře ta špéra! :-)
wolfik

Příspěvekod Winie » 29 říj 2011, 11:37

widar píše:Gratulace, vítám dvojče :D

ja ji mam v 1,6 taky ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod George » 29 říj 2011, 11:42

jenže ty máš NA ;) 1.6 NAčka tvého ročníku mohla mít z výroby viskózu. Do 1.6 NB se snad svory z výroby montovaly akorát v japanu, ale nejspíš to šlo přidat jako nadstandardní výbava. Nicméně neni důvod, proč by do toho svor nemohl dát některý z předchozích majitelů.
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod wolfik » 29 říj 2011, 13:54

George píše:jenže ty máš NA ;) 1.6 NAčka tvého ročníku mohla mít z výroby viskózu. Do 1.6 NB se snad svory z výroby montovaly akorát v japanu, ale nejspíš to šlo přidat jako nadstandardní výbava. Nicméně neni důvod, proč by do toho svor nemohl dát některý z předchozích majitelů.

Exactly!! :) když si vezmu co měla moje E30 když jsem jí koupil a jak odjížděla...:)) původně sociál edition a pak vše v kůžy svor podovozek motor uplně z jiné verze a podobně :-)
wolfik

Další

Zpět na Krásky členů fora