TR Lane - Rollbar

Re: TR Lane - Rollbar

Příspěvekod riderhenry » 29 lis 2011, 10:52

...obzvlast, kdyz chcete neco okopirovat, misto toho, abyste to koupili (jeslti to chapu teda dobre).
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod ADix » 29 lis 2011, 11:27

riderhenry píše:...obzvlast, kdyz chcete neco okopirovat, misto toho, abyste to koupili (jeslti to chapu teda dobre).
myslím, že je lepší si něco udělat doma sám, než kupovat čínskou kopii...pokud je ale podle tebe nejlepší možnost i vždy vše koupit ikdyž máš možnost si to udělat, tak to je jen tvá věc...
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod George » 29 lis 2011, 11:39

tady nejde o kupování čínských kopií... jestli si chce udělat/nechat udělat vlastní rollbar, jen do toho, budu mu fandit!

když ale chce přímo okopírovat rám, který nějaká firma vyrábí, tak ať se alespoň sám trochu snaží a nečeká, že mu to lidi budou hledat
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Henges » 29 lis 2011, 12:37

Já nechci aby někdo za mě hledal, jen jsem se ptal jestli to náhodou někdo nemá či na to někde nenarazil. Myslel jsem že si tu pomáháme. Já mám zas rád když někdo dojde že chce s něčím pomoct a dostane - máš google! Pokud bych to měl a někdo se tu ptal tak bych mu to dal, nevidím v tom nic špatného.
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod ADix » 29 lis 2011, 13:09

Henges píše:Já nechci aby někdo za mě hledal, jen jsem se ptal jestli to náhodou někdo nemá či na to někde nenarazil. Myslel jsem že si tu pomáháme. Já mám zas rád když někdo dojde že chce s něčím pomoct a dostane - máš google! Pokud bych to měl a někdo se tu ptal tak bych mu to dal, nevidím v tom nic špatného.
Podle toho co vidím, tak to tu ani jinak nefunguje a když napíšou něcp jiného, tak ve smyslu proč to tam nedávat namísto toho aby odhodlanému člověku poradili jak to tam dát ;-)
ADix

Příspěvekod George » 29 lis 2011, 14:04

až bude henges tak odhodlanej, že si zjistí alespoň základní věci(kde se rám uchycuje např.) tak milerád poradim, pokud bude něco co by nenašel a já to věděl... tohle mi přijde, jako by sem někdo přišel a řekl: chci si do miaty nacpat motor z toho a toho, jsem hrozně odhodlanej, ale nic jsem si o tom nezjistil, tak mi prosim řekněte, co musim udělat, jak mám co upravit atd...

koukni se sem:
http://clubroadster.net/vb_forum/showthread.php?t=22301 týpek, co si udělal vlastní rám podle HD
http://www.bethania-garage.com/hbs_m2s_m1m2hcht_xtreme.htm stránky HD, konkrétně návod k instalaci, tzn najdeš tam obrázky, kde se rám uchycuje
pokud hledáš výšku/šířku/délku, stačí do googlu napsat hard dog dimensions a vyjedete ti pár stránek, kde jsou ty rozměry vypsané
George
rádce

Příspěvekod Henges » 29 lis 2011, 14:18

Věř že jsem to hledal, ale angličtina není zrovna moje silná stránka tak si musím vypomáhat s překladačem. Něco málo jsem našel, ale doufal jsem že to už třeba někdo hledal a našel něco lepšího než já. Díky za odkazy a jinak se omlouvám že se ptám :D
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod George » 29 lis 2011, 14:28

jestli máš problémy s angličtinou, tak pardon. To se pak hledá hůř no...

rozměry jsou v palcích, výškaxšířkaxhloubka

Actual measurements:
HxWxD
32x48x12
George
rádce

Příspěvekod Andre_fux » 29 lis 2011, 14:50

Jen taková technická, nemusí být náhodou ten rám schválený a mít homologaci nebo certifikát? Ono navrhout a nechat si vyrobit téměř cokoliv není problém, ale horší je to pak s legalizací.

Neřeším tom, jak to funguje u nás v kocourkově. Tady dají technickou i kupě šrotu co je zralá do šrotu.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod ADix » 29 lis 2011, 18:45

Andre_fux píše:Jen taková technická, nemusí být náhodou ten rám schválený a mít homologaci nebo certifikát? Ono navrhout a nechat si vyrobit téměř cokoliv není problém, ale horší je to pak s legalizací.

Neřeším tom, jak to funguje u nás v kocourkově. Tady dají technickou i kupě šrotu co je zralá do šrotu.

No teoreticky je to tak a prakticky? Asi hodku před STK sem si namontoval můj (okrasný) rám tak že snim šlo hýbat a nedržel pořádně...na STK mi akorád řekli, že se jim ty rámy na kabrech líbí, pač to může zachránit život...já sem radší mlčel a technickou sem prošel...stejně tak při zapisování do pojistné smlouvy...napsali si že mám rám a víc je nezajímalo...
ADix

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5