myslím, že je lepší si něco udělat doma sám, než kupovat čínskou kopii...pokud je ale podle tebe nejlepší možnost i vždy vše koupit ikdyž máš možnost si to udělat, tak to je jen tvá věc...riderhenry píše:...obzvlast, kdyz chcete neco okopirovat, misto toho, abyste to koupili (jeslti to chapu teda dobre).
Podle toho co vidím, tak to tu ani jinak nefunguje a když napíšou něcp jiného, tak ve smyslu proč to tam nedávat namísto toho aby odhodlanému člověku poradili jak to tam dátHenges píše:Já nechci aby někdo za mě hledal, jen jsem se ptal jestli to náhodou někdo nemá či na to někde nenarazil. Myslel jsem že si tu pomáháme. Já mám zas rád když někdo dojde že chce s něčím pomoct a dostane - máš google! Pokud bych to měl a někdo se tu ptal tak bych mu to dal, nevidím v tom nic špatného.
Andre_fux píše:Jen taková technická, nemusí být náhodou ten rám schválený a mít homologaci nebo certifikát? Ono navrhout a nechat si vyrobit téměř cokoliv není problém, ale horší je to pak s legalizací.
Neřeším tom, jak to funguje u nás v kocourkově. Tady dají technickou i kupě šrotu co je zralá do šrotu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků