Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod kousmen » 07 led 2012, 18:41

To já taky, zatím jdou ale prašule jinam. Původně jsem chtěl i jejich LSD a coilovery, ale názory se hold občas mění. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod seatik » 07 led 2012, 19:27

Krasna mrkacka,super report. Pak je k autu hned jiny pristup,uz je to rodina. Ty origo zadni lampy strikni lehce do cervena cele,videl sem je a vypada to super. Najdu ti pak fotku vecer
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod jiri.l » 07 led 2012, 20:06

kousmen píše:To já taky, zatím jdou ale prašule jinam. Původně jsem chtěl i jejich LSD a coilovery, ale názory se hold občas mění. :D

A cimto, ze jsi od tech coiloveru a LSD upustil?

seatik píše:Krasna mrkacka,super report. Pak je k autu hned jiny pristup,uz je to rodina. Ty origo zadni lampy strikni lehce do cervena cele,videl sem je a vypada to super. Najdu ti pak fotku vecer

Diky! To by bylo super, uz jsem to na jednom aute taky videl, ale jeste me nenapadlo to pouzit k te menavce, co na aute mam. Je ale pravda, ze by to fakt mohlo vypada dobre, protoze na tech OEM me akorat stve ten oranzovy blinkr, ktery se k te barve proste nehodi, jinak jsou dobre.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 07 led 2012, 21:08

Jeee, další ostravský chachar :-D Teda spíš ostravsko - skotský.

Vůbec jsem netušil, žes jí takhle nechal vstávat z mrtvých. Na živo super. Doufám, že jí zas někdy uvidím!
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 07 led 2012, 21:24

Co se týče podvozku, je moc drahej, teda aspoň ta šikovnější verze a rád bych i možnost případnýho servisování/kupování dílů, takže nakonec nejspíš beru BC. A to LSD snad jednou vezmu, ale zatím jsou jiný priority. Ryba ale říkal, že je to nejspíš identický s KAAZem, takže je jedno od koho to pořídím. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 07 led 2012, 21:42

Vavris píše:Jeee, další ostravský chachar :-D Teda spíš ostravsko - skotský.

Vůbec jsem netušil, žes jí takhle nechal vstávat z mrtvých. Na živo super. Doufám, že jí zas někdy uvidím!

Uvidime jak to vsechno pujde, ale na leto by mohla byt zase doma v cr, takze treba na nejakem srazu! :mrgreen:

kousmen píše:Co se týče podvozku, je moc drahej, teda aspoň ta šikovnější verze a rád bych i možnost případnýho servisování/kupování dílů, takže nakonec nejspíš beru BC. A to LSD snad jednou vezmu, ale zatím jsou jiný priority. Ryba ale říkal, že je to nejspíš identický s KAAZem, takže je jedno od koho to pořídím. :D

BC? O tom uz jsem prave taky premyslel, v uk ho clovek sezene za dobrou cenu a lidi si ho pochvalujou. Kdy ho planujes? Abych vedel, kdy budou nejake poznatky :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 07 led 2012, 21:48

Velmi brzy ho plánujem.... Pak ti dáme možná vědět i s tuhostí pružin, jestli jsme zvolili dobře...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 07 led 2012, 22:05

Máš sz. Prakticky už to domlouváme. A kdyby se chtěl někdo připojit napište mi sz, nejspíš se podaří domluvit lepší cena při větším počtu lidí. ;)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod radep » 07 led 2012, 22:48

Jsem vůbec netušil, že ji máš ve Skotsku :-) Jak se ti tam jezdí? Snad se v létě ukážeš na pár srazech (hm a snad se i já ukážu :-) ). Tak hodně štěstí ve studiu...
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod seatik » 07 led 2012, 23:06

Jeste by sli Jirko tyhle svetla..neni jich tu moc a tve by slusely ... :P
Přílohy
svetla.jpg
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

PředchozíDalší