Vavris píše:Velmi brzy ho plánujem.... Pak ti dáme možná vědět i s tuhostí pružin, jestli jsme zvolili dobře...
kousmen píše:Máš sz. Prakticky už to domlouváme. A kdyby se chtěl někdo připojit napište mi sz, nejspíš se podaří domluvit lepší cena při větším počtu lidí.
radep píše:Jsem vůbec netušil, že ji máš ve Skotsku Jak se ti tam jezdí? Snad se v létě ukážeš na pár srazech (hm a snad se i já ukážu ). Tak hodně štěstí ve studiu...
seatik píše:Jeste by sli Jirko tyhle svetla..neni jich tu moc a tve by slusely ...
seatik píše:Puvodne jsem myslel tyto..udelat to podobne
liborch píše:koukám dobře?
nemáš na té fotce blatníku rez?
Winie píše:tady v tech koncich tech blatniku se hrozne drzi bordel, takze tam to neni nic divnyho.
BTW: kdyz budes davat pryc ty svody, dej vedet. mozna bych je vzal. ja jsem naopak turboprojekt ulozil k ledu.
PavelS píše:Jirka: konečně fotky auta - sem se sem dlouho nekoukal! Nebyl jsi na Šumavě 2000? To byl druhej sraz v ČR a táta ho ještě organizoval...to BRG NA co tam měl byl klenot...
Vašek: tyhle folie jsou nezákonný, a mimo toho přes to světla vůbec nesvítěj - počti si na miata.net...
PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník
To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?
moc nedoporucuju, pokud nemas v planu prestavbu na RHD jak uz jsem psal, na LHD auta prilis nepadnou...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 147 návštevníků