Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 07 led 2012, 23:20

Vavris píše:Velmi brzy ho plánujem.... Pak ti dáme možná vědět i s tuhostí pružin, jestli jsme zvolili dobře...

Nad tou tuhosti jsem si lamal hlavu uz nekolikrat a proste si s tim nevim rady. Vzdycky to dopadlo tak, ze jsem si rikal, ze radeji budu resit turbo kit a necham si tam ten monster tvrdy bilstein s hrkama co mam ted :D

kousmen píše:Máš sz. Prakticky už to domlouváme. A kdyby se chtěl někdo připojit napište mi sz, nejspíš se podaří domluvit lepší cena při větším počtu lidí. ;)

Taktez :)

radep píše:Jsem vůbec netušil, že ji máš ve Skotsku :-) Jak se ti tam jezdí? Snad se v létě ukážeš na pár srazech (hm a snad se i já ukážu :-) ). Tak hodně štěstí ve studiu...

Diky moc, zatim se dari (musim zaklepat). Jezdi se tady slusne, na to, ze clovek jezdi na opacne strane, si hned zvykne. A lidi jsou tu mnohem vstricnejsi, takze kdyz obcas nevis kam/jak jed, tak se ti jeste snazi pomoct nez aby te vyfakovali :D Ja prave koukal na ten tvuj topic o rebuildu, trochu unlucky vazne. Jak to jde? Kdy to zacnes davat do kupy?

seatik píše:Jeste by sli Jirko tyhle svetla..neni jich tu moc a tve by slusely ... :P

GV!!! :mrgreen: na ty uz jsem se taky koukal, ale abych pravdu rekl, tak jsem si hned nechal zajit chut, protoze na foru jedou 2nd hand kolem 500 liber a nove pry jednou tolik... To nez bych ty penize nacpal za svetla, tak je nacpu do motoru/prevodovky... nebo bych si koupil misto toho vlsd poradny torsen a jeste by mi zbylo na pivo :D ale jestli nekdo nevite, kde k nim prijit za nejake vice friendly penize, tak bych byl pro :mrgreen: 1. stage vidim tak, ze nejdriv zkusim nejak poladit ty OEM a podle toho jak se to vyvede, tak budu vymyslet dale :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod seatik » 07 led 2012, 23:43

Puvodne jsem myslel tyto..udelat to podobne
Přílohy
lampy1.jpg
lampy.jpg
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod liborch » 08 led 2012, 00:10

koukám dobře?
nemáš na té fotce blatníku rez?

[quote="jiri.l"]Maly update...

Nez jsem odjel na Vanoce domu, tak se mi stal mensi fail a prorazil jsem gumu, takze ted mam na aute tohle

Obrázek
Postertova princezna.
liborch

Příspěvekod jiri.l » 08 led 2012, 00:59

seatik píše:Puvodne jsem myslel tyto..udelat to podobne

Ta prvni to ma udelane z tech cirych lexus style svetel, to uz jsem videl na jedne modre mx5 a vypadlo to slusne. Otazkou je jak by to vypadalo na tech OEM svetlech... pripadne bych mohl zkusit zastriknout do cervena jen ten oranzovy blinkr, abych neutralizoval ten rusivy element :mrgreen:

liborch píše:koukám dobře?
nemáš na té fotce blatníku rez?

:o vypada to jako vysledek meho accidentu s tou gumou, v te casti je to cele malicko ohle a odpryskla se tam barva a na tom miste bez barvy je ted povrchova rez. Nejspis kvuli toho, ze se mi to stalo nekdy pred vanocema, takze skoro mesic zpatky. Diky, ze jsi me na to upozornil, lehce to zbrousim a zastriknu, nez pujde kolo s novou gumou zpatky :) no nema to holka se mnou vubec lehke... :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod Winie » 08 led 2012, 16:09

tady v tech koncich tech blatniku se hrozne drzi bordel, takze tam to neni nic divnyho.
BTW: kdyz budes davat pryc ty svody, dej vedet. mozna bych je vzal. :) ja jsem naopak turboprojekt ulozil k ledu.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod PavelS » 08 led 2012, 20:48

Jirka: konečně fotky auta - sem se sem dlouho nekoukal! :D Nebyl jsi na Šumavě 2000? To byl druhej sraz v ČR a táta ho ještě organizoval...to BRG NA co tam měl byl klenot...

Vašek: tyhle folie jsou nezákonný, a mimo toho přes to světla vůbec nesvítěj - počti si na miata.net... :)
PavelS

Příspěvekod jiri.l » 08 led 2012, 21:52

Winie píše:tady v tech koncich tech blatniku se hrozne drzi bordel, takze tam to neni nic divnyho.
BTW: kdyz budes davat pryc ty svody, dej vedet. mozna bych je vzal. :) ja jsem naopak turboprojekt ulozil k ledu.

moc nedoporucuju, pokud nemas v planu prestavbu na RHD :D jak uz jsem psal, na LHD auta prilis nepadnou... :cry:

PavelS píše:Jirka: konečně fotky auta - sem se sem dlouho nekoukal! :D Nebyl jsi na Šumavě 2000? To byl druhej sraz v ČR a táta ho ještě organizoval...to BRG NA co tam měl byl klenot...

Vašek: tyhle folie jsou nezákonný, a mimo toho přes to světla vůbec nesvítěj - počti si na miata.net... :)

Jj byl! To mi bylo asi 9 :D na to auto casto vzpominam, bylo na ni udelane snad vsechno... asi rok zpatky jsem mel tu cest si ji opet prohlednout, jen se od te doby trochu zmenila: prorezle blatniky, znicena strecha, sedadla uz mela taky sva nejlepsi leta za sebou... jen to vylestene viko motoru se porad lesklo. Holt nekteri lidi by zaslouzili za usi pekne. Nebo se takova auta proste nesmi prodavat ci udelat vyberove rizeni na noveho majitele :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod PavelS » 08 led 2012, 21:55

hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník :D

To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?
PavelS

Příspěvekod jiri.l » 08 led 2012, 22:32

PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník :D

To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?

Pekne :D to uz je pekne davno, ale tata ma urcite jeste nekde zahrabany stary casopis, kde o tom srazu byl clanek :)

Kdyz jsem ji tehdy potkal, tak to bylo v Ostrave - u taty v praci, tipek s ni prijel, ze ji chce prodat ci co. Puvodni majitel ji prodal uz davno a pak se to s ni vezlo... a kdo vi, kde je dneska.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Winie » 08 led 2012, 22:42

moc nedoporucuju, pokud nemas v planu prestavbu na RHD :D jak uz jsem psal, na LHD auta prilis nepadnou... :cry:

ja si poradim ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora