jiri.l píše:Jj byl! To mi bylo asi 9 na to auto casto vzpominam, bylo na ni udelane snad vsechno... asi rok zpatky jsem mel tu cest si ji opet prohlednout, jen se od te doby trochu zmenila: prorezle blatniky, znicena strecha, sedadla uz mela taky sva nejlepsi leta za sebou... jen to vylestene viko motoru se porad lesklo. Holt nekteri lidi by zaslouzili za usi pekne. Nebo se takova auta proste nesmi prodavat ci udelat vyberove rizeni na noveho majitele
jiri.l píše:Mezitim jsem si odvezl MXu sebou do Skotska, kde studuju.
jiri.l píše:PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník
To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?
Pekne to uz je pekne davno, ale tata ma urcite jeste nekde zahrabany stary casopis, kde o tom srazu byl clanek
Winie píše:moc nedoporucuju, pokud nemas v planu prestavbu na RHD jak uz jsem psal, na LHD auta prilis nepadnou...
ja si poradim
woody píše:jiri.l píše:Mezitim jsem si odvezl MXu sebou do Skotska, kde studuju.
Respekt . Jezdis na CZ znackach nebo sis to prehlasil? Ja jsem jeste o kousek dal pres more na zapad, ale Mazdu jsem pred odjezdem zbabele prodal .
PavelS píše:jiri.l píše:PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník
To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?
Pekne to uz je pekne davno, ale tata ma urcite jeste nekde zahrabany stary casopis, kde o tom srazu byl clanek
Jj, byl tam s náma Jirka Červenka - psal o tom článek do Speedu
jiri.l píše:Ten obrazek, co si postnul mi nejak nefunguje kdyztak sem hod link
Jo mam to porad na CZ znackach, protoze kdybych to prihlasoval tady, tak musim zaplatit to jejich silene pojisteni, ktere mi pred rokem spocitali na 4000 liber, takze to se proste nekonalo Jeste dal pres more na zapad? Kde tam presne?
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 134 návštevníků