Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Příspěvekod wolfik » 21 led 2012, 19:29

dneska jsem byl trochu zablbnout na snížku :-) Ale nebyl nikdo kdo by mě fotil :-(( JInak ještě nasadíme pružinky aby to bylo o něco dole a bude to v cajku! :-)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
wolfik

Obrázky: 0

Příspěvekod Frankie Sporty » 22 led 2012, 03:06

Čuzz..
heled kde tady drandíš kolem těch dejvic?? Už od loňska se chystám na pár kroků, aby to vypadalo šik, ale chtěl jsem vidět svět atd.. takže prachy tekly jinudy atd. atd. No šlo mi hlavně zkouknout, jak to vypadá na 15" při nějakým rozumným snížení.. Chtěl jsem tomu nazout 16", ale než dávat nemalý částky za kola i pneu (pneu mě stejně asi nemine, jelikož vzorek mi někdo asi přes sezonu ukradnul), tak bych radši šel tímhle směrem.. Jestli by byla možnost to zkouknout až to sundáš na břicho a nebo klidně i předtím a potom.. Fotky jsou dobrý, ale real je lepší.. Celkově mě čeká asi pár úprav, některý dobrovolný, některý povinný, tak bych si i nechal poradit.. A taky jsem chtěl zkusit jak moc velkej rozdíl je s tím diferákem, jestli má cenu o tom uvažovat.. Díks
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod wolfik » 22 led 2012, 11:16

Tak začnu od zadu z diferem je to do pohody ted jak jsem nazul zimáky je to složitější utrhnout :-) před tím na mokru i na suchu jsem přial a trhl volantem a už to jelo jak jsem potřeboval :D Jinak není problém se stavit mrknout hodit cígo a kafe a pokecat :)
wolfik

Příspěvekod Ondrej » 22 led 2012, 11:59

pekny NBcko :) Koukam taky si vymenil Bmw za Mazdu...ja mel e36 323i coupe. (http://www.driversweb.cz/auta/BMW/Rada_3/9) Trica byla pri vyberu dalsiho auta taky v hledacku, ale Mazda nakonec vyhrala :) Vcera byl prvni den, kdy sem trosku zalitoval, ze mam Mazdu zazimovanou. Kazdopadne nova kola se na auto hodi daleko vic, nez ty puvodni :) Co jsou ty pruziny zac a budes je menit zaroven s tlumicema?
"Live and Let Drive"
Ondrej

Obrázky: 1

Příspěvekod Andy4 » 22 led 2012, 12:49

Wow. Palec hore. Vyzerá efektne na tých "dobových" kolieskach. Mám rovnakú, čakám na Tvoje foto po znížení, a podľa toho potom buď štelováčik, alebo len pružiny.

Andy
fully restored NB '98 1.6 LSD
Andy4

Obrázky: 2

Příspěvekod wolfik » 22 led 2012, 13:44

Ondrej píše:pekny NBcko :) Koukam taky si vymenil Bmw za Mazdu...ja mel e36 323i coupe. (http://www.driversweb.cz/auta/BMW/Rada_3/9) Trica byla pri vyberu dalsiho auta taky v hledacku, ale Mazda nakonec vyhrala :) Vcera byl prvni den, kdy sem trosku zalitoval, ze mam Mazdu zazimovanou. Kazdopadne nova kola se na auto hodi daleko vic, nez ty puvodni :) Co jsou ty pruziny zac a budes je menit zaroven s tlumicema?

ondro jen pružiny je to rpovizorní řešení raději bych hodil štelovák :) jsou to Witec nebo jak se to píše a budou -40 to je tak nějak na prague optimum protože s tím jezdím a né jen čučím :))navíc bych nezajel do garage :-) jo jinak 36está je do cajku
A s těch kol mám fakt radsot koukal jsem po netu a jedno je za 500,- dolarůů to bych se na to ani nevybodl... :D když to bylo zuté tak tam jsou akorát nápisy sypanou rejží :Da to to jsou kopie ty originál jsou dvou dílné a sada výjde na 70 litrů!! to už bych se na to jooo vybodl :D
wolfik

Příspěvekod wolfik » 22 led 2012, 13:44

Andy4 píše:Wow. Palec hore. Vyzerá efektne na tých "dobových" kolieskach. Mám rovnakú, čakám na Tvoje foto po znížení, a podľa toho potom buď štelováčik, alebo len pružiny.

Andy

nějak v úterý snad výjde čas a nahodím pružinky a pak to nějak pořádně nafotím jako že profi :D
wolfik

Příspěvekod Rudy » 22 led 2012, 13:52

Ja mám tie 'weiteci' plus opravené uloženie, tak mi to padlo tak 45mm. Po nahodení len pružín to kleslo tak 35mm. Jazdenie je to takmer rovnaké, fakt len o málinko tukšie ako originál.
EDIT: mám aj fotku pred a po, ale na tej BRG tie kolesá dajakó splývaju, tak tam skoro vôbec nie je vydno rozdiel :)
Rudy

Příspěvekod wolfik » 22 led 2012, 15:41

Rudy píše:Ja mám tie 'weiteci' plus opravené uloženie, tak mi to padlo tak 45mm. Po nahodení len pružín to kleslo tak 35mm. Jazdenie je to takmer rovnaké, fakt len o málinko tukšie ako originál.
EDIT: mám aj fotku pred a po, ale na tej BRG tie kolesá dajakó splývaju, tak tam skoro vôbec nie je vydno rozdiel :)

jak jsi upravi luložení?? :) že byhc to dyžtak poladil taky! :D
wolfik

Příspěvekod Rudy » 22 led 2012, 16:24

Vrchné uloženie je druhé, hlbšie. Ja som zamýšľal takú blbosť, ale tak ako to je tak to nemá zmysel.
Rudy

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora