Ďakujem za gratulačky, veľmi sa teším. Včera nám riadne nasnežilo, tak som si to skúšal dávať bokom a musím povedať že mi to šlo, prejazdil som asi 4hodiny a 1/3 nádrže. Parking plac v pohode, ale viac sa mi to páčilo na ceste, pekne v trojke pohadzovať prdelkou zo strany na stranu. Bola to zábava.
Čo sa týka plánov tak pekne poporadí:
- výmena chladiča kt. mierne presakuje vo vrchnej časti + výmena chladiacej kvapaliny
- výmena komplet bŕzd, predpokladám buď to originál, alebo si nechám poradiť od vás + výmena DOT
- oprava/výmena alternátora (občas pri vyššom odbere el. prúdu ako kúrenie, svetlá, výhrev okna + zrkadiel nepríjemne píska)
- výmena oleja v diffe a prevodovke
- mierne korekcie laku
- možno výmena interiéru za kožený, aj keď k tejto farbe by šiel možno jedine Camel hnedý
Plánujem to potom nejako rozumne buchnúť o zem a nejaké pohľadné kola, zvažujem obuť ATS DTC 15x8 ET okolo 20, alebo dobové Rota, KOnig... ale to je hudba budúcnosti, to kôli financiám budem riešiť o rok ak bude všetko ok.
Auto budúci týždeň prihlásim a potom ho plánujem prikryť a nechať chvíľu tak, lebo mám pracovné povinnodti. Aké máte s prykrývaním skúsenosti? Zabudol som, že v garáži máme laminátovú loď a tá na mraze nemôže byť....