riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Příspěvekod riderhenry » 20 led 2012, 20:58

No pak mi jeste kluci na JDM foru doporucovali Federal 595 RS-R, ale to bude spis primy konkurent pro R1R, nebo mi prijdou docela zajimave Regal Racer, ale nemel jsem na ne odvahu. Takze jsem nakonec vybiral T1R vs. RS-2, kdy me u T1R odradily hodne spatne reference ostatnich (i kdyz ja zatim moc problemy nemel, jak uz jsem psal) a taky chut vyzkouset neco noveho - porad mi rukama proslo hodne malo pneumatik, tak nejak hledam, co bude idealni. I kdyz je pravda, ze by bylo celkem smutne, kdyby to byla guma, ktera uz prestava existovat a jeji nastupce, i kdyby se vyrabel v tak malem rozmeru, se do EU nesmi dovazet, protoze obsahuje nejakou latku, ktera je tady zakazana... :D

Kdyby jsi se nahodou rozhodl pro nakup, tak tady http://www.renn-reifen.de/index.php?option=com_jshopping&controller=search&task=result&Itemid=122&category_id=-1&manufacturer_id=0&price_from=&price_to=&date_from=&date_to=&search=195%2F50+R15&value1=195&value2=50&value3=15 je maji ted v akci za 70 EUR. Ale kdyby je nahodou zdrazily, tak jsem videl i jine obchody, kde byly za stejnou cenu. Tady ale vim, ze dorucuji i do CR ;) Btw. daji se tam koupit i Yokohamy A048 nebo Dunlop Direzzy, coz jsou gumy, ktere se myslim do EU vubec nedovazeji. Taky ale stoji ranec :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Zed » 23 led 2012, 14:15

Asi nebudeš sám s těmahle gumama, přesně tyhle Hankooky mi jeden shop doporučil jako dostupnou náhradu za R1R a i na reviews webech vycházejí s dobrým hodnocením.
Německej shop vypadá s cenou dobře, přesně v takové cenové relaci jsem se chtěl pohybovat, takže dík za tip.
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod kousmen » 23 led 2012, 17:00

OK, tak když zkoušíte tyhle, tak já prubnu ty Regaly ať je sranda. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 23 led 2012, 22:43

Zed: No cenu bych prave pozitivne moc nehodnotil, dali se v CR sehnat o vic nez 500kc levneji (za kus), dokud byly dostupne... jinak ale souhlasim ;)

kousmen: Vyzkousej, jsem zvedavy. Jsou to dost mozna moje budouci gumy, jelikoz to vypada, ze nam to v rozmeru 195/50 R15 zacina vymirat :D
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Zed » 24 led 2012, 09:59

Řídím se tím, co se nabízí teď. S gumama je to všeobecně blbý, začátkem listopadu nešlo sehnat vůbec nic natož nějaký UHPčka, tak jsem aspoň rád za něco :)

Jakej mají DOT ty tvoje gumy?
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod riderhenry » 24 led 2012, 11:18

DOT tam je posledni tyden roku 2010. Nemec psal, ze to vsechno jsou gumy 2010/2011, takze by to melo byt snad v poradku. ;)
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod kousmen » 24 led 2012, 11:49

Tak regály jsou od včerejška objednaný, teď ještě nějaký kola, poskládat ty pucle co mám v garáži a snad si v létě poreferujeme. :D
A co jinak, jak to vypadá s mazdou, už jsi sehnal nějakýho šikovnýho karosáře z okolí?
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod riderhenry » 24 led 2012, 12:06

Hele ja jeste ani nehledam, tak trochu ted odpocivam - objednal jsem posledni dily z USA, ktere uz jsou asi mesic na celnici a uzivam si, ze nemusim utracet za auto ani se stresovat zadnym zarizovanim... :D Teda az na rozpadlou zadni desticku... :) Az to bude vypadat, ze uz prichazi jaro, tak tohle zacnu resit (driv nemuzu, jelikoz moje zalozni vozidlo - motorka - neni do te doby pouzitelne :D ) - navic potrebuju jeste do te doby nasporit patricnou castku + rezervu.

Ne rgáááály jsem hodne zvedavy :) Jen nevim, jestli ja stihnu letos vubec vyzkouset RS-2... ;)
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod kousmen » 24 led 2012, 12:14

Jo takhle, myslel jsem, že žhavě sháníš. :D Já jsem dostal tip na šikovnej servis na začátku brna - http://www.autoservis-autoskla-myti-aut ... -pospisil/ Ještě jsem teda nezkoušel psát zkrz ceny, protože já do toho mám ještě daleko, ale třeba se bude jednou hodit. Soukromník žádnej...
A myslel jsem si, že už máš všechno doma, to by mě zajímalo co sis zase objednal. :D Aspoň je budeme mít v cajku...
Jinak já si teda taky nejsem jistej, že to do léta vůbec zvládnu, ale celkem si i věřím. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod riderhenry » 24 led 2012, 12:24

Ja uz toho mel posledni dobou celkem dost, kazdy den kontrolovat nekolik ebay a hledat, kontrolovat... Je jeste nekolik veci, ktere bych rad poridil (roll bar, sedacky (asi z Lotusu), moje vysnene AutoExe vyztuhy podvozku a jeste vaham treba nad FCM "shock mount/bump stop upgrade", ale ted zase stoji docela nesmysl...), ale uz to neni nic nezbytneho a rikam si, ze to spis radeji dokoupim v prubehu, pripadne az nekdy pozdeji nebo vubec. Navic je ted uz zase docela dost prace, takze i kdyz uz jsem byl odejit ze skoly, tak toho casu mam min a tolik se mi nechce.

Na te celnici na me cekaji Bilstein Sport tlumice a originalni 10AE koberce :D

K tomu odkazu - clovece, ja tam jezdil docela casto, nekolikrat na rucni myti a pak nejaky servis. Pak jsem tam ale prave nechaval opravovat rezavy prah a musim rict, ze nechapu, jak jsem mohl byt tak blby a zaplatit jim za to. Prah byl uplne jine barvy - ne ze by byl svetlejsi nebo tmavsi, ale byla to proste uplne jina modra. Aby toho nebylo malo, tak bylo auto uplne zaprasene jemnym prachem z nejakeho brouseni a ani je nenapadlo ho treba oplachnout pred tim, nez ho predaji zakaznikovi... To bylo naposledy, co jsem tam byl. Takze zrovna za klempirem nebo lakyrnikem bych tam nejel ;)
1999 10th AE
riderhenry

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora