Ja uz toho mel posledni dobou celkem dost, kazdy den kontrolovat nekolik ebay a hledat, kontrolovat... Je jeste nekolik veci, ktere bych rad poridil (roll bar, sedacky (asi z Lotusu), moje vysnene AutoExe vyztuhy podvozku a jeste vaham treba nad FCM "shock mount/bump stop upgrade", ale ted zase stoji docela nesmysl...), ale uz to neni nic nezbytneho a rikam si, ze to spis radeji dokoupim v prubehu, pripadne az nekdy pozdeji nebo vubec. Navic je ted uz zase docela dost prace, takze i kdyz uz jsem byl odejit ze skoly, tak toho casu mam min a tolik se mi nechce.
Na te celnici na me cekaji Bilstein Sport tlumice a originalni 10AE koberce
K tomu odkazu - clovece, ja tam jezdil docela casto, nekolikrat na rucni myti a pak nejaky servis. Pak jsem tam ale prave nechaval opravovat rezavy prah a musim rict, ze nechapu, jak jsem mohl byt tak blby a zaplatit jim za to. Prah byl uplne jine barvy - ne ze by byl svetlejsi nebo tmavsi, ale byla to proste uplne jina modra. Aby toho nebylo malo, tak bylo auto uplne zaprasene jemnym prachem z nejakeho brouseni a ani je nenapadlo ho treba oplachnout pred tim, nez ho predaji zakaznikovi... To bylo naposledy, co jsem tam byl. Takze zrovna za klempirem nebo lakyrnikem bych tam nejel