Dadova NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Dadova NA

Příspěvekod Dad » 04 bře 2012, 01:57

Bryden,
po letech stydliveho okukovani jsem konecne udelal neco blaznivyho a koupil si taky auto. To z Olomouce, uz ho znate. Vy kdo jste ho nekoupili pohledte a zavidte

Obrázek

Obrázek

Bane, zavidet nemusite, kazdej uz ji taky mate, ale ja si zavidim, protoze to auto je naprosto BOZI, uz tejden jezdim s hruzou v ocichch a pusou od ucha k uchu a deti podel silnic mi vesele mavaj.

Pokud to nekoho zajima, je to NA z r. 1990, 1,6, bez posilovace, bez ABS, s okynkama na klicku a vubec zcela bez vybavy, s platenou strechou, ma udajne 130k Km a zda se bejt vcelku v poradku.
Dad

Obrázky: 2

Re: Dadova NA

Příspěvekod jiri.l » 04 bře 2012, 03:11

Vitam Te doma :D preji hodne bezpecne ujetych kilometru s usmevem od ucha k uchu (jak jinak)! Co mas s ni v planu?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Dad » 04 bře 2012, 03:50

jiri.l píše:Vitam Te doma :D preji hodne bezpecne ujetych kilometru s usmevem od ucha k uchu (jak jinak)! Co mas s ni v planu?

Diky. Ted pojede k panu Svankovi na takovy ty veci po koupi, naplne, rozvody, brzdy a co bude potreba. A pak se s ni budu ucit jezdit. Doted jsem jezdil prevazne velkejma sedanama (aktualne starym volvem), takze to musim vzit zas znovu od zacatku. Tady doufam ve vasi pomoc, ze mne vezmete na nejaky vase projizdky a ukazete mi jak na to.

Casem, az zjistim co od ni vlastne chci, budu teprv uvazovat co dal. Zatim jsem rad ze se ji (az na mirne snizenej podvozek a mirne vetsi kola) nedotkla ruka tunera. Takze zprvu asi jen vymenim radio za nejaky decentnejsi (po soucasnym behaj cerveny obrazky), poridim vetrnou clonu (nez si hlava zvykne na ten vichr) a asi zahradku, abych si mel kam dat plavky, holeni a kartacek na zuby (slecna rika "neni ten kufr tak malej, sem se mi veci vejdou"). A svetylka na denni sviceni, abych nemusel mit porad vyklopeny oci.
Dad

Příspěvekod petr007 » 04 bře 2012, 09:00

Pěkná, ať dělá radost, vítej do klubu :D
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod ADix » 04 bře 2012, 09:03

Vítám Tě tu. Kola mají jaký rozměr? Já to nikdy podle fotky nepoznám :D jinak denní svícení podle mě nééééé...Pohled přes mrkačky je na NAčku jedna z nejzajimavějších věcí...osobně se mi to líbí víc než pohled z mýho NB :)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod kousmen » 04 bře 2012, 10:42

Jupíjajej, další NA. :D Tak ho užívej v radosti. ;)
A koukám, že se nemusíš starat o kola a už tam máš pěkný zendery jestli se nepletu. Stačí vyleštit a bude to pecka. ;)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod bmxdave » 04 bře 2012, 11:37

Velká gratulace!! Krásné originál NAčko, už jsem měl v plánu si pro ni jet ale předběhl jste mě , ale nevadí tento týden si jedu taky pro svoji první NA :)
bmxdave

Příspěvekod Dad » 04 bře 2012, 15:13

ADix píše:Vítám Tě tu. Kola mají jaký rozměr? Já to nikdy podle fotky nepoznám :D jinak denní svícení podle mě nééééé...Pohled přes mrkačky je na NAčku jedna z nejzajimavějších věcí...osobně se mi to líbí víc než pohled z mýho NB :)

Kola jsou 15", coz je malicko problem, protoze nejsou zapsany v technicaku. A obavam se, ze nechat si schvalit alternativni rozmer muze bejt slozity.

No a pohled pres svetla ma sice kouzlo, ale o to dennim svicenim neprijdu. Zato nebudu trpet pohledem na ubohy svetylka jak se trepou pri jizde po rozmlacenejch prazskejch ulicich - to jim prece musi strasne ublizovat, nebo ne?
Dad

Příspěvekod Tomik » 04 bře 2012, 16:03

Kola by měly jít dopsat na základě jiného techničáku.
Když ti někdo půjčí velký techničák od NA kde ty kola jsou, tak by ti je měli za 500,- taky zapsat. Teda pokud to zase nezměnili.

Na denní svícení se dají předělat parkovačky. Sice to není schválené řešení, ale vypadá to dobře. Už jsem s tím pár lidí viděl. Pokud jedeš za Otou Švaňkem tak ten ti o tom řekne víc. Posledně mi to nabízel když jsem tam byl.
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod Dad » 04 bře 2012, 16:16

Tomik píše:Kola by měly jít dopsat na základě jiného techničáku.
Když ti někdo půjčí velký techničák od NA kde ty kola jsou, tak by ti je měli za 500,- taky zapsat. Teda pokud to zase nezměnili.

Na denní svícení se dají předělat parkovačky. Sice to není schválené řešení, ale vypadá to dobře. Už jsem s tím pár lidí viděl. Pokud jedeš za Otou Švaňkem tak ten ti o tom řekne víc. Posledně mi to nabízel když jsem tam byl.

Dik, o tom se poinformuju. Ono sice o moc nejde, v malym technicaku to neni a v nejhorsim pripade bych si na technickou pujcil jiny kola (uz jsem je mel na evidencku), ale pokud by to slo jednodusejc ...

Zvazuju nicmene taky moznost dat tam originalni 14" kola s vyssima a uzsima gumama, jak to vyrobce chtel. Tim sice nejspis prijdu o trochu ty motokarovitosti, ale rikam si, ze pro zacatecnika to nemusi bejt na skodu. Navic uzsi gumy by mohly dovolit i slecne s tim zaparkovat, to ted se sirokejma a bez posilovace vyzaduje slusnou fyzicku. Co si o tom myslite?

Na predelani parkovacek uz jsem s panem Svankem domluvenej, protoze prece tam nebudu montovat nejaky hnusny ledky, zejo.
Dad

Další

Zpět na Krásky členů fora