ADix´s MX5 NB: I´m BACK BIATCH!!!

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: ADix´s MX5

Příspěvekod Henges » 05 bře 2012, 11:54

Dopr: já jsem s ním spokojený jak spousta lidi,dal nebudu řešit :P Na hondě jsem měl komplet titanovy výfuku který byl celkem levny, firma krachla a jak jsem byl s ním spokojený. Spousta firem krachlo a nemuselo to být nekvalitní výrobou. Ten tvuj příklad má zrovna váhu jak když si někdo koupi nové auto dobre značky na kterém se mu vyjimecne něco vysere a hned zavrhne celou značku :-) Tak ok, je to šmejd, ale hlavni je ze jsem s ním spokojený a ostatní ať si utrácí :mrgreen:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod dopr » 05 bře 2012, 12:13

jako ja ti nevim, ale jediny, kdo vyslovil to, ze je to smejd, jsi byl jen ty sam :lol:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod George » 05 bře 2012, 12:40

Henges píše:Dopr: já jsem s ním spokojený jak spousta lidi,dal nebudu řešit :P Na hondě jsem měl komplet titanovy výfuku který byl celkem levny, firma krachla a jak jsem byl s ním spokojený. Spousta firem krachlo a nemuselo to být nekvalitní výrobou. Ten tvuj příklad má zrovna váhu jak když si někdo koupi nové auto dobre značky na kterém se mu vyjimecne něco vysere a hned zavrhne celou značku :-) Tak ok, je to šmejd, ale hlavni je ze jsem s ním spokojený a ostatní ať si utrácí :mrgreen:

máš pravdu, např. Trust krachl kvůli levným čínským kopiím jako je Raceland(vim, že raceland byl belgická firma)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Henges » 05 bře 2012, 12:51

:lol: nj je to boj...
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod ADix » 05 bře 2012, 14:41

Co to tu řešíte...nevím jak by dopadl jiný stavitelný tlumič, který b dostal stejnou bombu jako ten můj...
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Pavel260 » 05 bře 2012, 16:12

no muj uz jich dostal dost a drzi.. pavel by mohl vypravet kdyz jsem jel za nim a i on se leknul co to bylo za ranu kdyz jsme jeli do mimone :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod ADix » 05 bře 2012, 16:15

no ak dyž už se o tom bavíme neválí se náhodou někomu ten pravý zadní tlumič doma? popř bych vzal i celý jetý raceland podvozek, kdyby nebylo jiné východisko.
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Vavris » 05 bře 2012, 16:32

Já bych to nejdřív zkusil reklamovat, jestli to jde nějakou rozumnou cestou uskutečnit. Protože kanál nromálnímu tlumiči nemůže udělat nic - pokud na něm nechyběl dekl...

Zkusím někde najít video z testování podvozků... Běžně se ve vysokých rychlostech přejíždějí obrubníky, retardéry, vjíždí do pole a autu se nesmí nic stát.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Ondrej » 05 bře 2012, 17:08

treba panove od lidovych vozitek se testovani fakt nebojej, je videt, ze je prace bavi :)
http://www.youtube.com/watch?v=hL_4YP6ga78
"Live and Let Drive"
Ondrej

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 05 bře 2012, 17:19

Vavris: Tu informaci mas overenou, nebo si to myslis? Osobne teda pochybuju o tom, ze je osobni auto z vyroby stavene na to, aby ve vysoke rychlosti prejizdelo obrubniky, najizdelo na hromady sterku a letalo vzduchem. Spis bych cekal, ze testuji, jak se auto bude chovat za krizovych situaci a kolik toho vydrzi, ne ze je cilem, aby to prezilo bez uhony. A reklamaci ti neuzna v takovem extremu asi nikdo - maximalne muzes vytriskat penize z obce (jsou na to pojistene), kdyz byla dira neoznacena znackou a opravdu velka - ale nevim, jak se treba posuzuje, co je jeste malo velke a co uz je velke dost :D Bohuzel to vetsina lidi nevi/neresi a klidne si znici disk/podvozek a zaplati si opravu, i kdyz maji narok na nahradu.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora