Taky jsem delší dobu zvažoval, ale odrazovalo mě, že mají vůli. Tuhle si jeden borec koupil a psal že je ok a nemá vůli , navíc byla za pár kaček tak jsem ji testnul a uvidím jak se projeví. Je to noname ale všechy tyhle jsou prakticky stejné at už to je tahle či netami ze sportovníchautodoplnku apod. Jinak stála cca 1400.
Dnes jsem chtěl už vyjet, bylo krásně, značky do včera doma, tak jsem pobral vše a jel do garáže. 2x jsem se musel autem vracet domů že jsem něco neměl , nebo potřeboval předělat a nakonec jsem stejnak nevyjel
aspon jsem se posunul dál, zjistil že auto nastartuje
a osadil místo origa rádia JVC. Bál jsem se jak bude pasovat a vypadat, ale jsem celkem překvapen jak se mi tam líbí
Podsvícení má 26 barev asi tak je dobre že aspon bude sladěno. Trochu vyčuhuje na což jsem byl zvědavý když na obrázku to vypadalo dost, ale nakonec to není tak hrozný, takže jsem ve finále spokojený jak blecha. Konečně mp3,flash, aux atd
Origo je origo, chtěl jsem ho tak jsem prodal slušnej pincek, ale po čase se ukázalo že jen origo hezký vzhed fakt nestačí když to rádio prd umí..