Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod dopr » 08 bře 2012, 11:49

bomba!
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod jiri.l » 08 bře 2012, 17:08

radep píše:Tak to já bych neměl problém si koupit i zašlou rozpěru... kdyby se ti chtělo ji prodat :-)

Prodat se mi ji urcite chtit bude, protoze dve rozpery pod kapotu nenacpu :lol: ale uz jsem ji venoval tolik casu, ze ji zrovna dodelam...

Vavris píše:Z té fotky jsem si ucvrnk :shock:

A to je dobre? :mrgreen: ja se na tu fotku porad divam a premyslim nad tim, jestli je hezka nebo ne :D
Ale kluci rikali, ze dobre, takze asi dobre :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 20 bře 2012, 21:37

Par dni zpatky jsem jel za timto nakladnim vozem :mrgreen:
Kdo uhadne, co je na nem tak zvlastniho?

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod kousmen » 20 bře 2012, 21:44

Od kdy má MX5 nouzový východ vzádu a ne nahoře? :D Asi nějakej novej model. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 20 bře 2012, 21:48

kousmen píše:Od kdy má MX5 nouzový východ vzádu a ne nahoře? :D Asi nějakej novej model. :lol:

Jj skoti se zas jednou o sichte neskutecne ozrali a tuningovali a tunigovali, az z toho vzniklo tohle :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod bmxdave » 20 bře 2012, 22:37

To je dobrý :) jaké tam máš počasí? jezdíš už bez střechy ? :)
bmxdave

Příspěvekod jiri.l » 20 bře 2012, 23:57

bmxdave píše:To je dobrý :) jaké tam máš počasí? jezdíš už bez střechy ? :)

Jak kdy, vesmes se bez strechy jezdit da (pri nejhorsim topeni na 4ku :D) Obcas ale jeste fouka ledovy morsky vzduch a to uz se moc neda... jak vubec doma? Uz jezdite bez strechy?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod bmxdave » 21 bře 2012, 00:15

Jo tak tam je to přece jen trochu víc na sever :D u nás je teplučko, ideální na ježdění s miatou nahoře bez :lol: Teda aspon já už pokaždé ted když se jedu projet tak stahnu střechu ;)
bmxdave

Příspěvekod jiri.l » 15 dub 2012, 19:40

Tak uz tady nekolik dni uspesne "chodim kolem" fora a rikam si, ze je cas na update.
Problem je samozrejme v tom, ze venku se pocasi za den vystrida asi 10x (vcera zasvitilo slunicko, zaprselo, zapadaly mensi kroupy a na zaver nam trochu zasnezilo),
takze na fotici vylet to moc nevypada a krome toho je hromada uceni, takze tyto "forum- pochuzky" poradam jen kdyz mam zrovna zavareny mozek od uceni a je treba vydechnout.
No, ale tim, ze je tento topic natolik zastaraly, ze preskocil na druhou stranku, tak jsem byl nucen vytahnout tasticku, jelikoz samosvor v te neskutecne zime montovat nechci.

Obrázek

V tasticce jsou dve krabicky, ktere drive mival tata v rx8. Boost controller je mi momentalne prirozene absolutne na prd, takze zbyva turbo timer.
Ten je mi sice na prd taky, ale jakozto predpriprava pro planovany turbo kit (haha, to bude jeste trvat nez se dostanu az tam :D) to neni vubec spatne.
Krom toho z nejakeho duvodu kdyz jedu pilu a pak zastavim, tak radsi necham motor chvili bublat, takze nez abych u toho chvili stal a blbe cumel, tak to muzu nechat na timeru.

Tak jsem se do toho heroicky pustil. Nejdrive jsem musel veci od sebe oddelit a vubec zjistit, co k cemu patri... To mi slo kupodivu docela rychle. Tim, ze jsem se v elektrice jeste moc nehrabal (krome radia, ktere ma blbuvzdorny konektor), tak jsem to ze zacatku videl trochu pesimisticky, ale kdo se boji, nesmi do lesa. Takze jsem si nasel navod od Greddy a zacal to studovat v prestavkach, kdy jsem zrovna nepsal esej.
Po nejake dobe (nekolika prestavkach) jsem z toho byl cely moudry, takze hned ze startu jsem zjistil, ze jedny kable jsou delsi nez potrebuju a druhe naopak kratsi. No, delsi necham delsima a kratsi budu muset prodlouzit.
Taky jsem zjistil, ze doporucuji kable pajit dohromady. Pajku nemam, takze si asi budu muset vystacit s klasickyma... no, tady tomu rikaji "butt connectors" (jakoze ritni konektory - fakt nevim, co ten tipek hulil za matros, kdyz ten nazev vymyslel)

Ted samotny turbo timer:
Obrázek

Na seznamu ukolu je jeste par dalsich veci jako udelat trochu poradek v motorovem prostoru, pridelat upadle madlo dveri... takove to nutne zlo :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 27 dub 2012, 00:33

Jedna takova kreslena, asi z ni udelam pohled a poslu ho babicce s dedou, at maji taky radost

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora