Vavris a NBéčková narozeninová micina

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Vavris a NBéčková narozeninová micina

Příspěvekod Frankie Sporty » 31 bře 2012, 22:32

díky za tip, já je vemu.. Na vodě jezdím relax a očekávám od toho aby prostě držely jako běžná pneumatika. Zase abych na vodě jezdil všude 50, se mi taky nechce, ale to si tím asi nemyslel, tím že na vodě nejsou zrovna ok.. Možná dobře, že když bude mokro, tak se někde klouznu a na suchu užiju grip..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod riderhenry » 31 bře 2012, 22:56

No ja na nich sice najel nejakych 500 km, ale porad nejak nevychazi pocasi a spis to jsou takove cestovnejsi kilometry - tech rychlejsich bylo jen par, ale zatim bez ztraty kyticky - jako pozitivum beru, ze nechytaji koleje tak, jako R1R a kdybych mel auto v poradku, tak by urcite poustely i vic zpetne vazby do volantu nez Toya :D Co se prilnavosti na mokru tyce, tak jsem prave cetl, ze by mely byt vyborne, takze jsem celkem prekvapeny. Ja si prave chtel projet velice dobre znamou zatacku smykem, tak jak je obzvlast za morka zvykem, pri ceste do prace... No a ejhle, RS-2 me zaplavily nedotacivosti :) Ja bych to ale spis videl na nizkou teplotu - i zpusob, jakym se gumy projevovaly (proste "odskakovaly"), tomu nasvedcuje. Ono kdybych vedel, ze je 5 stupnu, tak bych k tomu i pristupoval jinak :) Zatim bych to videl tak, ze jsem se s nimi docela trefil, jen aby ta zivotnost byla rozumensji... Na nejake velke zavery je ale urcite jeste brzo ;)

Nafoukano mam 2.0 jako "testovaci" tlak. Mozna by snesly spis jeste min, podle toho, jak jsou zaspinene (nebo spis nejsou) hrany.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod George » 04 dub 2012, 11:59

pěkný, co máš v plánu s origo bilsteinem?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Vavris » 05 dub 2012, 07:43

Henry: Talk bych dal nižší. I co jsem pročet tak většinou všichni foukali na 1.8. Já nechal 1.9 taky jako testovací. V Mýtě budu vymýšlet...

George: No, origo Bilstein určitě zůstane nějakou chvilku doma, kdyby se mi náhodou BC Racing znelíbil. Pak ho teoreticky vyšlu do světa...

Jinak první problém - včera večer jsem se zasekl u přítelkyně ve vjezdu na kolíku do kterého se zachytávají vrata a to tak, že hodně :cry: Ty zvuky bolely vážně moc, ale snad sem nic neposral. Kolík překonán až pomocí heveru :mrgreen:

EDIT: Tímto vyjadřuju hluboký obdiv Hengesovi, protože nechápu, jak s tou žehličkou žije :mrgreen: :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod seatik » 05 dub 2012, 07:49

Chtelo by to zaplechovat podvozek :) ;)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Andre_fux » 05 dub 2012, 08:13

Nebyla by fotka nainstalovaných dílů od ILu? :)
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Příspěvekod widar » 05 dub 2012, 08:15

Vavris píše:... ve vjezdu na kolíku do kterého se zachytávají vrata ...

Takový kolík máme taky a je to právě jeden z důvodů proč s tou svojí nemůžu dolů (občas o něj líznu i se sérií, když mám plný auto a blbě si najedu) :(
Aby to nebylo úplně OT: Kolik má zatím nalítáno ten Bilstein a je tam velký rozdíl oproti obyč sérii?
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod George » 05 dub 2012, 09:49

hehe s tim se musíš naučit žít no :D já jsem poprvé po snížení taky vzal zarážku od vrat... ale alespoň se z a do zahrady dostanu... k bráchovi na zahradu například vůbec nemůžu kvuli chodníku před vjezdem :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod kousmen » 05 dub 2012, 09:53

Taky na pár míst nemůžu kvůli výšce, ale i to mě baví. :D Máš to pěkný. ;)
Kolík zruš. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Vavris » 05 dub 2012, 12:54

Andre_fux píše:Nebyla by fotka nainstalovaných dílů od ILu? :)

Nebyla, protože pořád leží na chodbě :oops: Zítra mám dovolenou, tak budu dávat nový olej, brzdovku a ten gril. Podložku pod SPZ asi pošlu dál do světa. Jestli si pamatuješ, jak jsme se bavili v hospodě o tloušťce toho plastu, tak už jsem pochopil - ta očesaná chudinka kterou mám doma je asi 100x hezčí, kvalitnější a na omak příjemnější, takže si jí vyspravím a plastový hnus z I.L přenechám někomu dalšímu :mrgreen:

widar píše:
Vavris píše:... ve vjezdu na kolíku do kterého se zachytávají vrata ...

Takový kolík máme taky a je to právě jeden z důvodů proč s tou svojí nemůžu dolů (občas o něj líznu i se sérií, když mám plný auto a blbě si najedu) :(
Aby to nebylo úplně OT: Kolik má zatím nalítáno ten Bilstein a je tam velký rozdíl oproti obyč sérii?

No, s NB na sériovém podvozku jsem jel jen kousek, ale řekl bych, že ten rozdíl je poměrně malý. To musí odpovědět zkušenější.

Jinak, já určitě půjdu nahoru, teď to je vážně příliš nízko. Počítám tak 1 cm vpředu a cca 3 vzadu, pak už bych mohl kolíky podobné věci překonávat bez ztráty poloviny spodku :mrgreen: A kolík zrušit nejde, neb se jedná o bránu ve vlastnictví bytového družstva a bez onoho kolíku by navíc patrně nebyla správně funkční :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora