No ja na nich sice najel nejakych 500 km, ale porad nejak nevychazi pocasi a spis to jsou takove cestovnejsi kilometry - tech rychlejsich bylo jen par, ale zatim bez ztraty kyticky - jako pozitivum beru, ze nechytaji koleje tak, jako R1R a kdybych mel auto v poradku, tak by urcite poustely i vic zpetne vazby do volantu nez Toya
Co se prilnavosti na mokru tyce, tak jsem prave cetl, ze by mely byt vyborne, takze jsem celkem prekvapeny. Ja si prave chtel projet velice dobre znamou zatacku smykem, tak jak je obzvlast za morka zvykem, pri ceste do prace... No a ejhle, RS-2 me zaplavily nedotacivosti
Ja bych to ale spis videl na nizkou teplotu - i zpusob, jakym se gumy projevovaly (proste "odskakovaly"), tomu nasvedcuje. Ono kdybych vedel, ze je 5 stupnu, tak bych k tomu i pristupoval jinak
Zatim bych to videl tak, ze jsem se s nimi docela trefil, jen aby ta zivotnost byla rozumensji... Na nejake velke zavery je ale urcite jeste brzo
Nafoukano mam 2.0 jako "testovaci" tlak. Mozna by snesly spis jeste min, podle toho, jak jsou zaspinene (nebo spis nejsou) hrany.