Zdravím,
Tak po nějaké době jsem tu mezi vámi a mohu vám představit mou vysněnou krásku.
Dlouho jsem tu slintal nad vašima autama a teď jsem konečně hrdý majitel i Já.
Je to NAčko z roku 1992, 1.6 85kW... Přivezl jsem si jí ze slovenska z Nitry. Holka už toho má hodně za sebou protože má aktuálně najeto 321 000 km..Když jsem přijel do ČR a prohrabal se všemožným bordelem v autě co tam nechal předochozí majitel tak jsem objevil originální servisní knížku Mazda ve které je pravidelný servis do 220tis km..Takže o ní první majitel ze Švýcarska asi řádně pečoval, co se dělo pak nikdo neví, ale chlap od kterýho jsem to koupil si to z toho švýcarska přivezl a vypadal jako rozumný člověk,snad se o ní staral dobře. Bavili jsme se spolu o miatách a znal stránky jako miata.net clubroadster atd....
Má spoustu kosmetických chyb ale technicky je v dobrém stavu. Na takhle staré auto a za ty peníze si nemůžu stěžovat + obrovská výhoda v podobě hardtopu!Plátěná střecha to už má za sebou takže jí budu určitě měnit.
První co mě čeká v pondělí je přihlášení na český značky( zatím lítám s SK převozkama).
Druhý plán je udělat rozvody+vodní pumpa, vyměnit všechny náplně, přikoupit od George nějaký věci do interiéru který jsou rozbitý a odjezdit sezonu.
Mám jí jako daily car ale přes zimu bych jí chtěl zbavit těch kosmetických vad.
Takže jsem mezi vámi