Od doby co jsem si přivezl NAčko poslouchám hroznej zvuk. Dnes jsem na technické přišel že je vysypanej kat( emise prošly bez problému ), takže mám otázku co bude podle váš lepší Sehnat novej nebo jetej kat nebo tam dát trubku? Prosím nějaké pro a proti. Děkuji za rady
NA > NBFL > NB > NC
*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
No třeba já tam mám jen kousek "roury" bývalý majitel to tam dal a funguje všechno v pohodě. Jako kat je lepší si myslím jen kvuli emisím na STK ale je to o hodně dražší než kousek nějaké trubky tam dat, zaleží na tobě kolik do toho chceš vrazit.
Naposledy upravil bmxdave dne 30 dub 2012, 16:20, celkově upraveno 1
To bude hodně hlastitý. Udělej tam rezonátor což je v podstatě absorpční tlumič v délce cca 40 cm (perforovaná trubka stejného průměru jako výfuková zastrčená v obalu o cca 50mm větším s prostorem vyplněným minerální plstí kterou moc nestlačovat a zavařit víka.
Díky za rady Když by se trošku zlepšila výkonová křivka a o něco víc to řvalo asi by mě to nevadilo.. Zkusím trubku která vyjde na pár stovek a kdyby Mi to nevyhovovalo koupím kat.
NA > NBFL > NB > NC
*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo