Shrnutí pro všechny: Fotek mám mraky, jen jsem nikdy neměl potřebu je někde ukazovat, takže máte smůlu
... pár jich tady ještě hodím, možná ještě dnes
Každopádně to chce udělat nějaké GROUP foto s Tomem a jeho NEW red NA, Vavrisem, Radepem atd... Místa mám vybrané, technika je, jen sladit čas a počasí, každopádně mám v hlavě nějaké nápady, ale chce to být venku za rozbřesku. Naštěstí je to v OV...
S tou červenou to je foto v Ostravě a jak tak koukám Tom už stačil zkurvit krásné značky, kterými jsme ladily... Tos neměl Tome, mohli jsme udělat ještě pár fotek foťákem a né mobilem.... K přednímu nárazníku mohu říct jen jedno, mám dole druhé dálkové světla a tím pádem v noci den
ano, je to už možná trochu moc, ale beru to tak, že je to unikát v tom smyslu, že je na ní max paket Postert co existoval: nárazníky, blatníky, duplex výfuk, oblouky, kola taky postert, volant, ploutev na kufru a já nevím co ještě... víc prostě neexistovalo. A takových po světě asi moc nejezdí
a už nikdy nebude páč Postert neexistuje. Z toho důvodu ji opečovávám jak jen to jde.